Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mozna zbyc ciezarna paracetamolem

kolejny genialny pomysł mojego chłopamówie mu w rozmowie a juz myślałam ze chcesz obgadać imie :-) a on mi " oh tam ! jak pójde juz zarejstrować do urzedu to coś sie wymyśli "
![]()
zwariuje z nim !!!! Ta z uśmiechem na ustach stanie przed panią i powie " pani da tu jakiś kalendarz z imionami "
![]()

.Ale bym się zdziwiła,jakby babeczka wyciagnęła z biurka taki kalendarz haha
.
. Moja pierwsza ciąża cała była wprost cudowna i nic mi nie przeszkadzało-nawet mój rozmiar-a teraz juz się czuje jaka stara babinka
.Ale bym się zdziwiła,jakby babeczka wyciagnęła z biurka taki kalendarz haha
.
Dziewczyny,ale Wy produkujecie tych postów-nie sposób nadrobic. Mam pytanko do ciężarówek w 6-stym miesiącu:czy Wam ciężko jest już funkcjonowac?Tzn.,czy ciążę odczuwacie już,jako coś nieprzyjemnego?? Ja już mam trudnosci ze zrobieniem czegokolwiek,a myślałam,że takie odczucia są raczej pod koniec ciąży. Moja pierwsza ciąża cała była wprost cudowna i nic mi nie przeszkadzało-nawet mój rozmiar-a teraz juz się czuje jaka stara babinka
![]()

, ja zaczęłam narzekać w połowie siódmego miesiąca i zauważyłam że jest coraz gorzej;-)
.