Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny.
Bliźniaki no moi rodzice to Skarby są ale ja nie zawsze tak ich doceniałam co było moim błędem.
Paola dasz radę te 3 tygodnie;-)
A ja się zaczynam martwić bo od 2 dni mam stopy bardzo spuchnięte pomimo masaży nic nie schodzi.
Zobaczymy co będzie wieczorem jak coś jadę na szpital.
Zaraz idę sie położyć bo ja to się już nie nadaję do niczego tak źle się czuję:-(
Miłego Dnia kobietki:-)

!!!
" Już mi wstyd na ten basen chodzić 22kg na +. No ale to mój jedyny "ruch"... W wodzie lżej... bo na spacer już nie idzie pójść...przeważnie tak jest, ze na codzień sie nie docenia, tego co sie ma, ale lepiej późno niz wcale.Bliźniaki no moi rodzice to Skarby są ale ja nie zawsze tak ich doceniałam co było moim błędem.
A ja się zaczynam martwić bo od 2 dni mam stopy bardzo spuchnięte pomimo masaży nic nie schodzi.
Zobaczymy co będzie wieczorem jak coś jadę na szpital.
Zaraz idę sie położyć bo ja to się już nie nadaję do niczego tak źle się czuję:-(
Więc na pewno nie jest tak źle.Dobrze, ze remoncik dobiega końca.Heyka!
Własnie kończymy remont i kupujemy potrzebne rzeczy na allegro. Wyobraźcie sobie, ze zamówilam narzute na tapczan, zapłacilam, a facet do mnie dzwoni i mówi, ze nie ma!!!! To po jaką cholere wystawia towar na allegro!!! W aukcji zaznaczył, ze ma 2 sztuki! Sie wnerwilam.

.
jestem już troszkę zła....ta cała sytuacja....dzwonie i słyszę "dzisiaj nie mamy jeszcze miejsca dla Pani...proszę zadzwonić jutro..."
szał...