reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny!
Mam pytanko?
Czy wy jecie żółty ser? Podobno nie można ale ja go tak lubię...:sorry:
ja też jem! nawet się powinno - mam 3 książki i w każdej z nich w dziłach o dietach (dla ciężarnych- o ile można mówic o dietach no ale tak zatytulowane są te działy)) jest nawet wspomniane że raz dziennie powinno sie jeść kanapkę z serem
ale że nie wolno pleśniowych i o fecie też słyszałam że nie wolno! ale głownie chodzi o to aby były pasteryzowane sery

obejrzałam filmik i mimo że jest bardzo fajny to jest mi jeszcze gorzej - boje się że zaszkodzę dziecku a wierzcie mi nie umiem się powstrzymać od płaczu i bólu, wydaje mi sie że to jakiś koszmarny sen

Ostatnia edycja:
reklama
Aa właśnie o sutkach słyszałam coś zupełnie innego:no: że właśnie powinno się "bawić" sutkami i to kieruję do panów po to aby po porodzie były dobrze przygotowane i wykształcone do karmienia piersią.......:sorry2:

Arlets ja myślę,że Ty powinnaś powiedzieć o swojej sytuacji lekarzowi.....może przepisze Ci jakieś leki na uspokojenie....może ziołowe....:-(

Filmik ogladalam- super!

A co do sera zółtego to na 100 mozna go jesc, sama przywiozlam sobie 2 kg z polski bo tu takiego dobrego nie ma:-)

reklama
Do góry