Misiówka
Fanka BB :)
sawka - ja juz po przewalkach - wszystko uprasowane i spakowana cześć do torby szpitalnej, jutro musze wypytac co jeszcze spakowac. Jeszcze odkurzanie i mycie podlug zostalo, ale to juz moj Robert zostanie przymuszony wieczorowa porą, hehehehe.
Marzycielka - no wiem właśnie, ze to nawet śmiercią dziecka grozi... dlatego masz szczęście, że już jest wdrożone leczenie i nie ma się co spieszyć z tym porodem, naprawde...
renia - ja mam to samo od trzech dni - już dwa razy wymiotowalam w tym czasie... zastanawiam sie czy nie powinnam sie tym niepokoić... musze zapytac koniecznie polozna jutro.
Cześć monisia - napisz cos więcej!
A ja próbuje dobudzic moja córę, która właśnie jak powinna wstać to śpi jak ta lala i nic jej nie rusza, mamy zamiar wyskoczyc na chińszczyzne ze znajomymi, a ta królewna jak dentka...
Marzycielka - no wiem właśnie, ze to nawet śmiercią dziecka grozi... dlatego masz szczęście, że już jest wdrożone leczenie i nie ma się co spieszyć z tym porodem, naprawde...
renia - ja mam to samo od trzech dni - już dwa razy wymiotowalam w tym czasie... zastanawiam sie czy nie powinnam sie tym niepokoić... musze zapytac koniecznie polozna jutro.
Cześć monisia - napisz cos więcej!
A ja próbuje dobudzic moja córę, która właśnie jak powinna wstać to śpi jak ta lala i nic jej nie rusza, mamy zamiar wyskoczyc na chińszczyzne ze znajomymi, a ta królewna jak dentka...
A ja do was zagladam bo mam dylemat...Od wczoraj wydziela mi sie straszny sluz (duzo go) jestem w 32 tygodniu..termin na 23.12.08. sluz ma kolor zielonkawo bialy...

) Dzis dzwonie znowu i mowi mi jego kobitka ze jego caly czas od wczoraj boli, ochrzanilam go konkretnie przez tel, powiedzialam ze jak za godzine nie zadzwoni to ja zadzwonie no i powiedzial ze po obuiedzie zadzwoni no i najwidoczniej sie mnie bał i zadzwonil no i caly czas dzwonie do tej jego babki sie dowiedywac i wlasnie sie dowiedzialam ze przewoza go do innego szpitala bo mial ZAWAŁ
malo tego juz derugi-tamten niby zoladek to byl pierwszy i lekarz nie rozpoznał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!