reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Zapominajka nie jesteś sama
Ja raczej słucham radio w domku i nie mam jakiś takich specjalnie ulubionych artystów
więc nie mogę się zdecydować co by bylo dobre do porodu

A co do obiadków to ja dziś mam ochotkę na pyyyyszną pomidoróweczkę
Szkoda tylko że sama ją muszę robić
Nie lubię gotować
A co do obiadków to ja dziś mam ochotkę na pyyyyszną pomidoróweczkę
tygrysek82
Fanka BB :)
Aj babeczki tak czytam o tym co podjadacie i naszła mnie ochotka na budyń....taki czekoladowy..chyba muszę sobie zamówić u misia :-)
A ja właśnie skończyłam robić zupkę klopsikową, tak więc obiadek będzie miniami...![]()
hahahah Kana a ty mi ochoty na budyń czekoladowy narobiłas

jest taki w sklepach dr.Oetkera budyń czekoladowy z banankami mniami wiec jak mezowy wroci z pracki bedzie musial kupic Filipkowi budyń czekoladowy

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Agatkas zapraszam do mnie bo właśnie dzisiaj gotowałam pomidorowa i jeszcze jest ciepła
Dorotka_23
Wrzuciła fotkę - to nie takie proste bo najpierw szukałam statywu a potem czytnika do kart SD, może powinnam zacząć własnej głowy szukać:-)Dorotko chciałam Ci przypomnieć że miałaś zdjęcie wstawić![]()
U
użytkownik 128317
Gość
ja właśnie wróciłam ze szczecina, pozałatwiałam to co miałam załatwić i po drodze podjechałam jeszcze do hurtowni z artykułami dziecięcymi i... skusiłam sie na taka śliczna różowiutką sukienusię
zaraz zrobię zdjęcie i wkleję na wątku zakupy
a na obiadek zjadłam właśnie pyszne ruskie pierogi
uwielbiam 

zaraz zrobię zdjęcie i wkleję na wątku zakupy
a na obiadek zjadłam właśnie pyszne ruskie pierogi
uwielbiam 

Kluskawawa
My z Kluską zdecydowaliśmy wziąść swoją własną położną, ale sala 1osobowa to ma też sporo minusów, bo niby spokój cisza, ale trzeba sporo zapłacić, a po drugie siku mamuśka nawet nie może iść, a jak jest na sali to zawsze to łątwiej bo ktoś może rzucić okiem a i wspólnie to zawsze któraś mamusia coś podpowie i łatwiej wg mnie będzie spoojnie przeżyć ten trudny początek :-)
reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! robie siusiu , podcieram sie a tu nagle krew !!! co to oznacza?? Boze jak sie zestresowalam :--(czyzby czop mi odpadal ??:-)
O!!!Widzę, że my dzisiaj podobnie... Nie denerwuj się, może Ci przejdzie. Ale jakby dalej leciała Ci czerwona krew bez śluzu, to tak jak radziły dziewczyny-zadzwoń albo jedź do ginekologa. Mnie już na szczęście przeszło, ale w dalszym ciągu nie wiem, czy to był czop czy też jakieś otarcie :-)