reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ewelw dzięki za informację, trochę się uspokoiłam-krwawienie ustało, ale z następnym seksikiem to chyba poczekam do końca połogu :zawstydzona/y:

Przez te Wasze "kulinarne" posty postanowiłam zrobić kajmaka, czyli wafle z czekoladą. Mniam, już mi ślinka leci, ale muszę poczekać, aż trochę zmiękną :-) zapraszam wszystkie głodne Mamuśki na wafelki :-D

No i po tańcach,c hłopakom idzie coraz lepiej i mam nadzieję, ze nie będą takimi ciamajdami jak ich tatuś:-)

Kokusia, a co z grochówką??? miałaś ją gotowac ale odmieniło sie na pomidorówkę:-D:-D, ja jadłam dzisiaj grochówkę, bo mama ugotowała.

Sawka, a gdzie Ty właściwie mieszkasz, bo wiem że dość blisko Szczecina, ale nie wiem w jakim mieście. My w niedzielę byliśmy w Szczecinie i w Stargardzie w tesco i to już chyba ostatni nasz wypad przed porodem, bo i tak mąż miał cykora, co będzie jak sie zacznie, ale pocieszyłąm go, ze zdążymy dojechać spowrotem.:-D

Kluskawa, ja tez biorę swoja położną, i na sale jednoosobową tez bym sie nie zdecydowała. Jak lezałam z chłopakami po porodzie, to byłyśmy we dwie i zawsze to raźniej i jets do kogo usta otworzyć.

Krasek, ja tez ostatnio miałam na papierze dwie malutkie strużki krwi i na tym koniec, a to było w tamtym tygodniu, moze to szyjka się przygotowuje, sama jestem ciekawa.

Agacia 82, super, ze wszystko na wizycie ok i ze trafiłaś na taką świetną doktórkę, bo nie często sie to zdarza. No i dawaj kochana swoim facetom szanse na pogłębianie więzi:-)

Aga, trzymam kciuki, zeby się Wam powiodło i zeby był upragniony synek.

Ciekawe jak tam Marzycielka???

reklama
Sawka ja też uwieeeelbiam pierożki ruskie:) Tylko nie ma mi ich kto zrobić:)
ja pierogi zawsze robie z teściową :tak: i jak już robimy to zawsze wychodzi ponad 100. Ostatnio w tamtym tygodniu zrobiłyśmy 156 pierogów . Ja pierogi tak lubie że zawsze jem je przez kolejny tydzień codziennie na obiad a czasami i na kolacje :tak:

Ale się pochwalę nieskromnie, że my z moim smerfem idziemy dziś na wizytę i usg, polukać na naszego bobaska :tak::-):-), już się nie mogę doczekać - huuraaaa,:tak::-D:-D tylko, gdzie tam do 21 :zawstydzona/y::szok::szok::baffled:
ja mam wizytę w piątek i też na taką późną godzinę bo na 21:10 :sorry2:

Jestem ciekawa czy moj misiek o ile bedzie ze mna....( zalezy czy zdarzy dojechac i czy bede rodziła naturalnie) bedzie tez taki wzruszony....mysle,ze chyba kazdy facet jest...
ja też się zastanawiam czy moje kochanie zdąży przyjechać na poród... ostatnio jak był w domu to naradzał się z córcią żeby poczekała na tatusia do początku grudnia :tak: bo tatuś chce być przy porodzie :tak:

Sawka, a gdzie Ty właściwie mieszkasz, bo wiem że dość blisko Szczecina, ale nie wiem w jakim mieście. My w niedzielę byliśmy w Szczecinie i w Stargardzie w tesco i to już chyba ostatni nasz wypad przed porodem, bo i tak mąż miał cykora, co będzie jak sie zacznie, ale pocieszyłąm go, ze zdążymy dojechać spowrotem.:-D
mieszkam w Gryfinie jakieś 30-40 km od Szczecina. Może byliście w Gryfinie bo jest tu u nas taki dość słynny basen "Laguna" i z tego co wiem sporo osób z innych pobliskich miejscowości często tu przyjeżdża:tak:

Do góry