reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Justynko gratulacje!!!!

tygrysku, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dla pocieszenia powiem Ci, że ja zachorowałam w 6 tygodniu ciąży na zapalenie krtani i chorowałam przez 10 tygodni :-( cały czas męczył mnie kaszel, co tylko wzmagało mdłości, aż mnie ciarki przechodzą jak sobie przypomnę....

Sawka, trzymam mocno kciuki za Ciebie i Maleństwo.

Sawka trudno ze twoj nie moze byc z Toba. Czasami tak bywa ze cos sie pierdaczy, ale my wszystkie bedziemy o tobie myslec, więc policzki będą cie piekly caly tydzien:-);-):-)

tygrysek ja poprosze o przepis na tego kugla, bo az mi slinka pociekla jak przeczytalam:-):sorry2:

Ja umówiłam sie z misiówką co do smska, ale chyba spisze jeszcze jeden nr. bo mamy blisko terminy i beda jaja jak obie do siebie napiszemy z porodówek:rofl2::-D

U mnie taka piekna jesienna pogoda i chcialam isc na spacer, ale jestem uziemiona czekam na paczke z polski, a nie wiem o ktorej przywiozą:no:

a ja wpadłam tylko na chwilkę podzielić sie wiadomościami z wczorajszej wizyty u ginekologa a więc w poniedziałek idę do szpitala, rozwarcia jeszcze nie mam i szyjka zamknięta ale ze względu na moją cukrzyce będę miała poród wywoływany... lekarz kazał mi się wstawić w szpitalu ze wszystkim w poniedziałek z rana i powiedział że najpóźniej w tym tygodniu nasza Niuńka będzie już z nami... martwię się tylko tym że mój M nie będzie ze mną tak jak chciałam bo przyjeżdża dopiero na początku grudnia a do tego czasu nie będą już zwlekać... tak więc mamuśki trzymajcie za mnie kciuki :tak: będę was informować prze sms-ka
pozdrawiam

Sawka trzymam kciuki :-)

I dziękuję dziewczyny za rady odnośnie gitary :-) Teraz już przynajmniej wiem, czego szukać :-) Jak zwykle jesteście zastąpione :-)

Xpatrysiax a opuchlizna schodzi dzięki tej diecie? W sumie ja to spokojnie mogłabym jeść same surówki tylko kto by mi je robił :-D

Witam popołudniowo ;-)

sawka ja w takim razie już zaciskam kciukaski :-)

tygrysek niestety nie było mu głupio.Właśnie wróciłam z wózeczkiem i fotelikiem....Mój Z był w domu i jak weszłam to usłyszałam że jestem walnięta w łeb ale mam sobie robić jak uważam....a teraz walnął się na kanapę i śpi....biedaczek zmęczony bo 4 godzinki w pracy był :wściekła/y: aha i jeszcze rzucił tekstem że w końcu babcia mu po dwóch dniach obiad podała bo ja nie raczyłam mu zupki podgrzać....no ręce opadają:wściekła/y: a ja dzisiaj zjadłam śniadanie o 7 rano i od tej pory kinder delica ale mnie oczywiście nikt nie spyta czy może głodna jestem.....:wściekła/y:normalnie chyba go dzisiaj spakuje i karzę mu się wynosić....przebrała się miarka :wściekła/y:

reklama
Do góry