blizniaki2000
Fanka BB :)
A ja dzisiaj rano poskypowalam z moim bracholkiem,ktory mieszka w pl...I wyslalam mu foto Mariana w pieknej sukni,w ktorej miala isc na wesele...A ten sie mnie pyta..."a za kogo marysia jest przebrana..."
Zwariowalam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzisiaj rano poskypowalam z moim bracholkiem,ktory mieszka w pl...I wyslalam mu foto Mariana w pieknej sukni,w ktorej miala isc na wesele...A ten sie mnie pyta..."a za kogo marysia jest przebrana..."
Zwariowalam![]()
No wlasnie....Pewnie maja tak goraco,ze leza oblozone mokrymi recznikami i nie porozumiewaja sie ze swiatem za pomoca zadnych urzadzen,ew tylko mrugniecie okiem,ruch powieka...Ale my tego nie widzimy!!!a gdzie jest Madzienka, Agacia?![]()
chłopy tak mają
no to prawdziwa gospodyni jesteśBo ja w zwiazku z tym ze nadrabiam zaleglosci i pisze te strony co Wy nie napisalyscie przez ostatnie dni,to Amo nawet obiad z torebki dostanie....
No jestem dla siebie troche niedobra,bo kotlety mrozone,reszta ze sloika i torebki ale ziemniakow sama ustrugalamJak to moja babcia mowi;-)
no wiesz prowokacja prowokacja, ale uśmiałam się i tyleDziendobry krejzole
Ja nie moge zwlec sie dzis z luzka, w nocy przeszla straszna burza i wogole pogoda taka dzis beznadziejna, ze nic sie nie chce. Nadrobilam Was, a teraz czytam o tej swedzacej macicy, co tu link ktoras wkleila. Usmialam sie, ale to prowokacja jakas
Wczoraj kupilismy basenik dla grubego i teraz kapiemy go pod prysznicem w baseniku, bo mala wanienka juz za mala, a duzej nie mamy
. Probowalam wklec zdjecia, ale cos mi nie idzie
Sprobuje za chwile, wiec jak cos to
. I pliss niech mi ktora zrobi kawe i przyniesie do luzka, bo chyba nie wstane koszmaaaaaar
![]()
Ja mam caly ekspres i sie dopajam,chcesz to chodz:-)Dziendobry krejzole
Ja nie moge zwlec sie dzis z lozka, w nocy przeszla straszna burza i wogole pogoda taka dzis beznadziejna, ze nic sie nie chce. Nadrobilam Was, a teraz czytam o tej swedzacej macicy, co tu link ktoras wkleila. Usmialam sie, ale to prowokacja jakas
Wczoraj kupilismy basenik dla grubego i teraz kapiemy go pod prysznicem w baseniku, bo mala wanienka juz za mala, a duzej nie mamy
. Probowalam wklec zdjecia, ale cos mi nie idzie
Sprobuje za chwile, wiec jak cos to
. I pliss niech mi ktora zrobi kawe i przyniesie do lozka, bo chyba nie wstane koszmaaaaaar
![]()
Nooo,masakra taka jestem gospodarna ze a niech mnie
no to prawdziwa gospodyni jesteś
nie no nie mogę, pisałam właśnie do was posta, ze moja wreszcie padła, nie zdarzyłam wysłać posta, a ona już wstała, dosłownie 3 min spala i jest tak wyspana![]()
i ja się uśmiałamjezuuuuuuu litosci wy to o kawie a u mnie kawy brakjedna ostatnią filizanke wypilam rani i pusty sloiczek kuzwa a ja dziennie potrzebuje z 3 by normalnie funkcjonowac
Kokusia powiem ci ze dawno sie tak nie usmialam jak z macicy![]()