mamusia2008
mamusia Karolinki
kaja to jak odkurzacz, wszystko wciąga i nic jej nie jestna sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kaja to jak odkurzacz, wszystko wciąga i nic jej nie jestna sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(
Ty kochana do ottico sie udaj i occhiali sobie spraw;-)fruzia z d..... jak stodola
juz o brzuchu nie mowie
![]()
Ty kochana do ottico sie udaj i occhiali sobie spraw;-)![]()
Ty kochana do ottico sie udaj i occhiali sobie spraw;-)![]()
I druga ciocia z Oskarkiem tezTo co? Ja zapalam i odsłaniam okna. Dzień dobry mamuśki.
Ogromne całuski. Dużo słoneczka w życiu i wiecznych usmiechów na buzkach. Oraz zawsze posłusznych rodziców z okazji siódmego miesiączka dla Victrii, Zuzi i Majeczki życzy ciocia z Natalką
Ej Landryna, ale mnie z rana rozbawilasna sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(
Io penso che ti servono....non mi servono occhiali da vista bella mia![]()
Ps.zobaczysz jaki opierdziel dostaniesz za pisanie po innemu![]()
o czym ta Pani do mnie mowi?????????????jakies ottico, tico to taki mały samochód?nie zmieszczę sie do tego samochodu, bo za duza jestem:-)
koffana nie rzoumiesz po innemu juz ci tlumaczekajka mi kazala isc do optyka popraic sobie okulary
![]()
a ja jej na to ze nie potrzerbuje okularow piekna moja![]()
Io penso che ti servono....
E io penso molto bene,perche io sone vecchia e lo so!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mysle ze ci sa potrzebne okulary i ja dobrze o tym wiem...;-)![]()
oj mamusiu,jestes przemocarna,a ja swinka jestem ze pisze po arabsku
o czym ta Pani do mnie mowi?????????????jakies ottico, tico to taki mały samochód?nie zmieszczę sie do tego samochodu, bo za duza jestem:-)