reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no to ja was teraz zaskoczę, ale heca z tymi avatarami:-D
już miałam się zdecydować na prosiaczka z kwiatkiem, a tu mi się coś przypomniało,
znacie Betty Boop?
otóż jak przyjechałam do UK nikt nie potrafił wymówić mojego imienia a że ea jest jako i po ang. no to wszyscy do mnie Bita:wściekła/y:no myślałam, że się wścieknę, no więc w ramach kompromisu zgodziłam się na Betty, żeby tego Bita nie słyszeć, chociaż wiem, że to nie moje imię bo to od Elizabeth, a ja przecie nie Elka:-D
no i jak tak już zaczęli do mnie Betty to jedna mądra zauważyła, że ja to podobna do Betty Boop, no aż takiego podobieństwa to nie widzę:confused:a tu dość znana postać, no i tak się zaczęło przezywanie mnie Betty Boop, pracę zmieniłam to się skończyło, fakt teraz już się nie dam Betty przezywać, ale avatarki fajnie pasują, więc czekam na opinie kochane:tak:

Załączniki

• C7VDCAZSOE1MCAHV0EAICA7ROUM0CA0I9W7LCAHJCZ52CAMRKVI9CAYDWY0NCAWY1WHWCANFFYH1CAKSK8BHCAT1XQLWCA40.jpg
    C7VDCAZSOE1MCAHV0EAICA7ROUM0CA0I9W7LCAHJCZ52CAMRKVI9CAYDWY0NCAWY1WHWCANFFYH1CAKSK8BHCAT1XQLWCA40.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 49
  • images.jpg
    images.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 46
  • KIWFCAWYDMINCA7KVBK2CAF5VVMXCAX1654MCA2DPHKJCA5UPKQDCA3K6VVGCABRXRJKCA1DWM9ACA9J3TSGCAFYXAEMCALD.jpg
    KIWFCAWYDMINCA7KVBK2CAF5VVMXCAX1654MCA2DPHKJCA5UPKQDCA3K6VVGCABRXRJKCA1DWM9ACA9J3TSGCAFYXAEMCALD.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 50
  • U6I2CAWYH7HMCALYC2WPCAN0BWEACA8ZCF5QCA0852WDCAZY4BUVCAHPJIYHCA97CFHZCAC15H0ECAAPZW4GCAZ0H9MOCACH.jpg
    U6I2CAWYH7HMCALYC2WPCAN0BWEACA8ZCF5QCA0852WDCAZY4BUVCAHPJIYHCA97CFHZCAC15H0ECAAPZW4GCAZ0H9MOCACH.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 48
  • X1PTCAIATNF1CADQCSRICAUW4FBFCAB5RCJ4CAZ2KFAQCAYHXI46CAJ5THLFCAMGDXWHCAR1BZKMCAWM9DJ3CA02P7YTCA41.jpg
    X1PTCAIATNF1CADQCSRICAUW4FBFCAB5RCJ4CAZ2KFAQCAYHXI46CAJ5THLFCAMGDXWHCAR1BZKMCAWM9DJ3CA02P7YTCA41.jpg
    1,7 KB · Wyświetleń: 49
  • ZJSTCAW0V7MJCASOI6GBCA46C1TKCAL373ELCA3F9JZBCALL8SMMCAJ2FF7ACAD4Z8SFCA4PB1Y1CA6T1192CADVVHO2CA1F.jpg
    ZJSTCAW0V7MJCASOI6GBCA46C1TKCAL373ELCA3F9JZBCALL8SMMCAJ2FF7ACAD4Z8SFCA4PB1Y1CA6T1192CADVVHO2CA1F.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 51
taaaa...no to sobie pogadałam do ściany...ejjj, wszystkie pouciekały?no to ja też spadam, wrócę jak ktoś będzie

uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJONKI :-):-):-):-)

tygrysie, mówisz i masz! Zaraz moge lecieć

no to rzeczywiście sobie nie pospałaś, może uda ci sie w ciągu dnia chociaż.

A mojemu małemu odkrywcy już nie wystarcza jego kolorowa, ciepła i bezpieczna piankowa mata. Kłade go tam a on po chwili jest w zupełnie innym miejscu i to turlając się:-). Bardzo sie ciesze!, bo jeszcze niedawno w ogóle nie był zainteresowany zmianą pozycji. Musze iść, bo zaczyna gryźć nogę łóżeczka....

moj wczoraj jadl kola od wozka....a poszlam na chwile tylko do wc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i ja tez chcialabym cos dla siebie:p:-)
tylko nie wiem kogo prosic czy Kane czy Tygryska a zeby wrogow potem sobie nie narobic hihihiih:-D:-D
Beciaczku jak dla mnie to ta czarnula z pejczem...:-D:-D:rolleyes2::rolleyes2:fajowska:-D:-D

reklama
Zwariowalam:-D:-DSuper:-D!!

heheheh ja tez!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D ciekawe z czym Ci się kojarzy hahahh:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: i kto tu jest zboczony hahaha:-D:-D
:tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-pglodnemu to chleb na mysli co??? hehhe:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ja tez obstawiam ostatnią :-D

i chcialam prosoc cos dla mnie:zawstydzona/y::-)

oj zdecydowanie OSTATNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!taka wrrrrrrrrrrrrr:growl::growl::growl::growl::growl::growl::evil::evil::evil:

i ja tez chcialabym cos dla siebie:p:-)
tylko nie wiem kogo prosic czy Kane czy Tygryska a zeby wrogow potem sobie nie narobic hihihiih:-D:-D
:-D

pyciolku my teraz z kana zrobilysmy fuzje i sie polaczylysmy wiec wiesz my ta sama firma juz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry