KANKIYA
Fanka BB :)
hehehe jakos tak mi sie kojarzy to ....................heheten ogon znaczy sie...........
![]()

Beciaczek wg mnie też ten z kwiatuszkiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe jakos tak mi sie kojarzy to ....................heheten ogon znaczy sie...........
![]()
uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!
tygrysie, mówisz i masz! Zaraz moge lecieć
no to rzeczywiście sobie nie pospałaś, może uda ci sie w ciągu dnia chociaż.
A mojemu małemu odkrywcy już nie wystarcza jego kolorowa, ciepła i bezpieczna piankowa mata. Kłade go tam a on po chwili jest w zupełnie innym miejscu i to turlając się:-). Bardzo sie ciesze!, bo jeszcze niedawno w ogóle nie był zainteresowany zmianą pozycji. Musze iść, bo zaczyna gryźć nogę łóżeczka....
ZwariowalamSuper
!!
ciekawe z czym Ci się kojarzy hahahh
i kto tu jest zboczony hahaha
![]()
ja tez obstawiam ostatnią
i chcialam prosoc cos dla mnie:-)
i ja tez chcialabym cos dla siebie:-)
tylko nie wiem kogo prosic czy Kane czy Tygryska a zeby wrogow potem sobie nie narobic hihihiih
![]()