reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A tak wogóle to dzień dobry:-)
O widzę że Baciaczek się sprężyła i pierwsza się zameldowała:tak:no i zakusy Kajki na pierwsze miejsce szlak trafił:-DKaja sprężaj się to może w pierwszej trójce się wyrobisz śpiochu:-D:-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak::-D

Dzien dobry kochane.....:*:*:

Oj no to wczoraj poplotkowałyscie....ładnie ładnie....kurcze,ze wy sie potem wysypiacie....

Ja mialam nocke tragiczna Mari padła okolo 21:20 i o 2 pobudka na piciu, potem o 4 wyspana, na czwoarakach w łóżeczku lezała....zwariowałam....wypiła prawie 150ml herbatki i padła z wielkim dfochem,ze jak ja moge ją do ożeczka odkładac.....:szok::szok::szok: no i wstała na dobre o 6:20.....UMREEEE

iDE urwisowi dac cycucha,bo marudzi niemiłosiernie...ej to wczoraj miała miec gorszy dzien nie dzisiaj....:zawstydzona/y:

ojej to współczuję nocki, no jakoś mam jak narazie odpukać spokój całe noce przespane, teraz troszkę się wiercił, ale w końcu usnął, ale w ciągu dnia ostatnio problem mamy i na górze takie dziąsełka czerwone to tak myślę może te ząbki niedługo...:confused:

reklama
UWAGA!!!
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC DLA TYCH KTÓRZY NIE WIEDZĄ JAK RYJÓWKA WYGLĄDA:-D:-D:-D
OTO RYJÓWKA AKSAMITNA:tak:

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 46
Beciaczku, ale ja wolę być osiołkiem-wesołkiem :tak:

co do nocy Kana, to Bartek dwa razy stwierdził że jest wyspany - o 2 i o 4 - to były takie dłuższe przerwy w spaniu , a poza tym kilka razy budził się na herbatkę :baffled:

Olcia jak się śmiałam to znaczy że smutne to nie było:-Dmoże i osiołek minkę ma ale taki słodziachny, że tylko się uśmiechać do niego,a ten tekst to już w ogóle mnie powalił:tak:a ja mam coś dla pyciolka na avatarek, teraz ja robię konkurencje, hihi

no bo to Alex jest:tak:

Załączniki

• ASKZCAL0X0O2CAH3EF6ECAP4CQSOCA78Y7ITCAYYJN3KCAMF9898CAGQ6JFRCA1FOSXACAY9HASFCAQAZ982CA0HQ45MCA08.jpg
    ASKZCAL0X0O2CAH3EF6ECAP4CQSOCA78Y7ITCAYYJN3KCAMF9898CAGQ6JFRCA1FOSXACAY9HASFCAQAZ982CA0HQ45MCA08.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 46
  • HN49CA9JRN0XCASJY9EXCAPB0OVBCANADJ1RCA8SO3VHCAVSW5B9CACZPAVXCAI0SIAKCAFCFWAKCAG4LKSUCAVADX4ICACF.jpg
    HN49CA9JRN0XCASJY9EXCAPB0OVBCANADJ1RCA8SO3VHCAVSW5B9CACZPAVXCAI0SIAKCAFCFWAKCAG4LKSUCAVADX4ICACF.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 48
  • J1LOCA6Q8ETTCAOLTOCYCAVMAI8BCAYOGBUZCAWGYJQICAZASH26CA0E3Z0CCA465UQZCAA6DUIMCAD3I5JLCA2VK76NCA4L.jpg
    J1LOCA6Q8ETTCAOLTOCYCAVMAI8BCAYOGBUZCAWGYJQICAZASH26CA0E3Z0CCA465UQZCAA6DUIMCAD3I5JLCA2VK76NCA4L.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 43
a jeszcze mam dla Cyprysiowej, chciala lwa nie:-D
dla mnie ten zabójczy, niby taka słodka, a jednak rządzi jak lew:tak:

reklama
dla Cyprysiowej

Załączniki

• YJ9PCA1DGI3KCA89QP6TCA7JE7YNCAZ7FTC8CA8ISBKZCAFYBCE8CARI1YAJCAU4QCLWCA39FGMACAXF6M3BCAMA9KEDCAV9.jpg
    YJ9PCA1DGI3KCA89QP6TCA7JE7YNCAZ7FTC8CA8ISBKZCAFYBCE8CARI1YAJCAU4QCLWCA39FGMACAXF6M3BCAMA9KEDCAV9.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry