reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja tu myszkuje, bo mój mężulek obiecał mi, że jak się Wiki o 9 obudzi to on się nim zajmie, a ja mogę dłuuuugo spać, więc teraz nadrabiam, bo potem pewnie długo mnie nie będzie i zaraz idę pod kołderkę, bo znów zimno jak diabli i sobie będę tak śnić dziś nawet do 10:tak::-D
...
No takiej to dobrze:tak:Mój to ostatnio tak zapracowany że nawet nie ma mi kiedy perfum odebrac:wściekła/y:a juz nie mówię o tym że dzieci to niedługo zapomną jak wygląda:-(

lepszy ten którego mam w awatarze czy taki:
Zobacz załącznik 147195 ???
Ollcia mi się bardziej podoba ten w avatarku. Taki trochę przekorny.

A ja mam coś dla Cyprysiowej:tak:

Załączniki

• z1253310X.jpg
    z1253310X.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 23
reklama
hehe, co wy na to?a ja widzę, że tu chyba sama sobie posty produkuję:szok:
no to idę spatulki, bo jeszcze spać się chce

oj Kokusia, to my teraz konkurencja, hehe dla Cyprysiowej no król lew super, ale ten w lustrze, to poprostu zabójczy, no niech dziewczyny zdecydują, albo najlepiej Cyprysiowa, heh:tak:

Beciaczku, ale ja wolę być osiołkiem-wesołkiem :tak:

co do nocy Kana, to Bartek dwa razy stwierdził że jest wyspany - o 2 i o 4 - to były takie dłuższe przerwy w spaniu , a poza tym kilka razy budził się na herbatkę :baffled:
Oj Ollcia to widze,ze masz takie przeboje jak ja:p hahaah

A co do avatarka to mi sie podoba ten pierwszy :0

A moich dla Cyprysiowej nikt nie widział :-:)-:)-:)-( niedobre wy :zawstydzona/y::-(

witajcie kobitki :-D
widze nowe oblicza :-D:-D:-D superaśme:tak:
skad wy je bierzecie:confused::-)
moja Nuśka to ostatnio jakas zbuntowana, nie chce spac w nocy:-( juz od tygodnia budzi sie koło 2 i cieszy sie, gada i spać mamusi nie daje... a rano do pracy trzeba isc...
najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów

Dzien dobry kochane
produkcja juz na maksa, a ja dopiero co 40 min jak wstalam
i co kajaczku, spisz jeszcze??????????????
U mnie podobnie:zawstydzona/y:Kiedys nie wyobrażałam sobie dnia bez makijażu a teraz maluję się tylko jak mam gości albo od święta. Depilację to staram się przeprowadzac chociaż raz na tydzień bo jak mi się nie che i już trochę zarosnę to sama na siebie patrzec nie mogę. A paznokci to uuuuuuu jak dawno nie malowałam. I to nie tylko u nóg ale i u rąk bo mi się nie chce:zawstydzona/y:Kiedyś jak człowieka było trzydzieści kilo mniej i częściej wychodził do ludzi to jakoś tak się mobilizował a teraz to szkoda gadac.
no to ja już ciebie zmobilizuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
szybko makijaż robić i to juz
ja właśnie popijam kawę i zaczynam się brać za makijaż
:-D :szok::szok::szok:a prolaktyna nie wpływa na płodność?tak mi się gdzieś chyba słyszało?to ja mamusiu trzymam kciukasy, żeby się udało i w końcu będziemy mieć naszą kochana szczęśliwą ze swej figurki Mamusię:tak:z całego serducha sukcesu życzę:tak:
wpływa i to bardzo, ja już kiedyś pisałam tylko nie pamiętam na którym wątku ze ja mam zawsze podwyższona prolaktynę i to na maksa,chociaż jestem na lekach które ja hamują, jak tylko ona troszkę spadnie to i waga trochę spada (3 lata temu to schudlam 40kg w ciagu 6 mies,nie robiac nic, ale przed tym przytylam 30kilo bo prolaktyna sie podniosla)) jak cały czas wysoka to i waga nie rusza sie ( i wlasnie dziwilo mnie to ze pod czas karmienia piersia mozna schudnac, jak schudnac jesli pod czas karmienie prolaktyna wysoka)
endo mowila ze bede miala duze problemy z zajsciem w ciazy, bo przy normie 30-50, ja zawsze mialam 500, no i jak zobaczyla ze jestem w ciazy to miala takie oczy:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i pyta ile staralismy sie, a ja mowie ze to taka wpadka malzenska, bo chcilalam jeszcze poczekac do obrony doktoratu:-D:-D:-D:-D
ale wiara czyni cuda, ja mocno wierzylam, bo uwielbiam dzieci:tak::tak::tak::tak:
Dzien dobry kochane.....:*:*:

Oj no to wczoraj poplotkowałyscie....ładnie ładnie....kurcze,ze wy sie potem wysypiacie....
.
no właśnie ze ja wczoraj tez byłam w szoku ze ja nie chce spać, to chyba przez ten zabieg za dużo stresu, bo zasnęłam dopiero 0 3.00:szok::szok::szok:
UWAGA!!!
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC DLA TYCH KTÓRZY NIE WIEDZĄ JAK RYJÓWKA WYGLĄDA:-D:-D:-D
OTO RYJÓWKA AKSAMITNA:tak:
łooooooo matko:-D:-D:-D:-D:-D
dla Cyprysiowej

oj Kokusia, to my teraz konkurencja, hehe dla Cyprysiowej no król lew super, ale ten w lustrze, to poprostu zabójczy, no niech dziewczyny zdecydują, albo najlepiej Cyprysiowa, heh:tak:
a co to wy sie tak podlizujecie do tego naszego szeryfa????????????:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry