Agacia82
Mami :)
Straszny maruda, tylko rączki i niczym sam sie nie zabawi.:-(Agaciu a jak Mati znosi ząbkowanie???? tez tak markotnie i placzliwie jak Fifi????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straszny maruda, tylko rączki i niczym sam sie nie zabawi.:-(Agaciu a jak Mati znosi ząbkowanie???? tez tak markotnie i placzliwie jak Fifi????
No co za mamuska, zapomniala na syna glosowac, a ja jak glupia codziennie i z domu i z pracy i patrze ze cos malo przybywa glosikowlo matko to jeszcze mozna glosowac??????????? ja juz otym zapomnialamdziekowac zaniu
![]()
To moze wez cos zeby sie chorobsko nie rozwinelochyba mnie jakaś choroba znowu bierze, kaszel mam i juz katar. Oczy mnie zaczynaja boleć, a to juz oznaka przeziębienia u mnie buuuuuu
![]()
dziekuje, to moze jeszcze cos slodkiego do kawkiproszę bardzo kawka podana![]()
No co za mamuska, zapomniala na syna glosowac, a ja jak glupia codziennie i z domu i z pracy i patrze ze cos malo przybywa glosikow
To moze wez cos zeby sie chorobsko nie rozwinelo
Ja juz zwairowalamTo bedziemy sie laczyc w bolu,moze razem nie oszalejemy![]()
Agacia, napewno nie ma gdzies, przeciez pracuje tez dla Was, zebyscie wszystko mieli i napewno ma stresa, ze musi utrzymac rodzienke, wiec chce zeby bylo wszystko jak najlepiej.Ja dzisiaj cały dzien sama. Ten mój dzisiaj na spotkaniu jakimś no i tylko Bóg wie o której wróci , bo to spotkanie biznesowo - drinkowe.
Wiecie co zauwazyłam, że dla mojego to liczy się tylko praca, najważniejsza zeby w pracy wszytko grało i tam sie stara, ale w domu to juz ma wszystko gdzies.![]()
Tylko się podpiszę pod tymi pięknymi życzeniami bo jakoś nie mam weny tworzyć.No i oczywiscie:
Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka)) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze
Straszny maruda, tylko rączki i niczym sam sie nie zabawi.:-(
No co za mamuska, zapomniala na syna glosowac, a ja jak glupia codziennie i z domu i z pracy i patrze ze cos malo przybywa glosikow![]()