reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
lo matko to jeszcze mozna glosowac??????????? ja juz otym zapomnialam :-D:-D dziekowac zaniu:tak::tak::tak:
No co za mamuska, zapomniala na syna glosowac, a ja jak glupia codziennie i z domu i z pracy i patrze ze cos malo przybywa glosikow:-D

chyba mnie jakaś choroba znowu bierze, kaszel mam i juz katar :baffled:. Oczy mnie zaczynaja boleć, a to juz oznaka przeziębienia u mnie buuuuuu :no:
To moze wez cos zeby sie chorobsko nie rozwinelo

To bedziemy sie laczyc w bolu,moze razem nie oszalejemy:-D
Ja juz zwairowalam:rofl:, ale zaniedlugo do Polski, mama przeprowadzi diete, wroce chudsza niz Kaja:-D

Ja dzisiaj cały dzien sama. Ten mój dzisiaj na spotkaniu jakimś no i tylko Bóg wie o której wróci , bo to spotkanie biznesowo - drinkowe :no:.
Wiecie co zauwazyłam, że dla mojego to liczy się tylko praca, najważniejsza zeby w pracy wszytko grało i tam sie stara, ale w domu to juz ma wszystko gdzies. :no:
Agacia, napewno nie ma gdzies, przeciez pracuje tez dla Was, zebyscie wszystko mieli i napewno ma stresa, ze musi utrzymac rodzienke, wiec chce zeby bylo wszystko jak najlepiej.

A moje dzeicie spi juz godzine:szok::szok:A tata go dzis rano posadzil na nocniku i nic, a jak go tylko zdjal to okupal tate :-D:-D:-D:-D:-D:-D Mam nadzieje, ze zrozumial, ze syn nie chce jeszcze siadac na nicniku:tak::tak:Ale jak zlodko wygladal taka mala dupka i nozki, ze spuszczonym spodniami do kolan i na kiblu siedzi hehehe

Dotarłam w końcu i ja.
Dziękuję za piękny avatarek ale jakoś nie mogę się do niego się przyzwyczaić. W ogóle jakiś dół mnie dopadł, pół nocy dzieć nie spa i mamusia też i muszę już plan dla dzieci do pracy tworzy, którą niby dopiero od września zaczynam ale już się dpominają więc ide sobie:-(
No i oczywiscie:

Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)
Tylko się podpiszę pod tymi pięknymi życzeniami bo jakoś nie mam weny tworzyć.

Straszny maruda, tylko rączki i niczym sam sie nie zabawi.:-(

ojeju jakbymFifa widziala. teraz spal to go listonosz obudzil i mi juz na kolanach siedzi:-:)-:)-:)-( jak tylko go odloze to placz:-:)-:)-(

No co za mamuska, zapomniala na syna glosowac, a ja jak glupia codziennie i z domu i z pracy i patrze ze cos malo przybywa glosikow:-D

prawda ze paskudna rodzicielka ze mnie:szok::szok::szok::szok::no::no::no::no::baffled::baffled:

Cześć dziewczyny,my jak zwykle następna pobudka o 9, już po kaszce i śniadanko, chwilkę odpoczywamy po jedzonku i zaraz przebierać się idziemy.
Kaja sukieneczka słodka bardzo taka dziewczęca, aż dziw że za wielka, ale na rozmiar to na pewno wymienia.
Kankiya, Tygrysku, Bliźniaki, Agacia, współczuję zębalków, ale na pocieszenie cierpliwości kochane, bo to wiecznie trawać nie będzie, a ja już sie na to psychicznie przygotowuję, a z nockami to nie wiem jak będzie, bo teraz całą noc przesypiamy tylko mleczko miedzy 6 a 7 i potem juz tak sobie śpimy do 9 a ja i tak nieprzytomna chyba.
Agaciu ja dziś też sama, a mężu pewnie nawet na przerwę nie przyjdzie, więc obiadku raczej nie robię, tylko na zakupki pójdziemy, i w domciu, bo ziąb jak nie wiem co.

A Wiki takie już wygibasy robi na leżaczku, że w niedzielę jedziemy kupić juz krzesełko, bo aż się boję nawet na sekundę go na tym zostawić, wyślę potem zdjęcia

reklama
jezu dziewczyny ja wczoraj na solarium byłam po długiej przerwie, nieźle mni wzięło, ale najlepsze, że źle sobie założyłam ochronki na oczy(bo to takie stoźki przyklejane, nie google)i teraz wyglądam jak panda, ale nie z czarnymi tylko białymi worami pod oczami:szok::-D:-D:-Dbo buzia cała opalona.
Jak ja się teraz ludziom pokaże, a kochany mężuś tak wczoraj pocieszył, że śmiał się pół godziny jak mnie tak zobaczył i kazał w okularach przeciwsłonecz chodzić, co by się ludzie nie wystraszyli:tak:

Do góry