u nas grad jak 2 złote![]()
ooo,jestes;-);-)
jak sie miewasz??jak kolano??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisze jak wol na samej gorzeno własnie o tym myślałam tylko nigdzie nie jest napisane czy on też się składa jak parasolka
Juz jestem:-)
Kupilam bilety na 28 i dobrze Anoli, ze mi przyppomnialam o EasyJet bo okazalo sie duzo taniejI czas lepsze po z ryana mam lot o 6 rano, to trzeba byc po 4 to o 2 w nocy trza dziecia budzic
A z Easy mam na 11.20 wiec spoko
A co do tych wozkow to nie wiecie czy da sie gdzies dokupic sama ta tacke na picie i te pierdoly? Bo ja mam tylko taka hmm miekka porecz do gryzienia![]()
No wlasnie,niby ten sam model a te na allegro jakies folklorystycznei foteliki tez,a nasz super
wlasnie looknelam leci program o easy jet,jak to lot nie wypali,bo np pogoda marna i ludzie sie zloszcza![]()
a dja spokój szkoda już języka strzępic na to wszystkoa co ci sie stalo chmuro gradowa![]()
strone przeskoczylamooo,jestes;-);-)
O matko nie strasz mnie, bo jak bede jechala taki kawal z wozkiem, pimkiem i calym ekwipunkiem a oni odwolaja lot to sie przykuje do samolotu i zrobie strajk glodowyMoglam doplacic ryanem, teraz moje skapstwo obrozi sie przeciwko mnie
![]()
Tutaj pelno tych wozkow emmaljunga...A mi sie jak czort nie podobajaMy mamy taki i jesteśmu zadowoleni. Młody jeździ w nim odkąd skończył 5 miesięcy.
PRAWIE NÓWKA SPACERÓWKA --ABC DESIGN AMIGO (681380073) - Aukcje internetowe Allegro
A ze spacerówek to mam Emmaljungę, tylko trochę ciężka jest :-) O taką, nawet kolo identyczny Emmaljunga Smart Duo Combi--- SUPER OKAZJA!!!!!!!! (679224284) - Aukcje internetowe Allegro
kolano niby oki, ale jak juz pisalam wyzej ze skutki uboczne sa, i na pewno juz nie pojde wiecej na to naklucie tylko na operacjeooo,jestes;-);-)
od tesciowej mozna, kupi inny;-);-);-)a ja wlasnie przypalilam garneki to od tesciowej
![]()
nie szkoda, wal prosto z mostua dja spokój szkoda już języka strzępic na to wszystko![]()