reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam nowe tipsiki zrobione, takie już miałąm odrosty, ze:szok:.
Zrobiłam dzisiaj takie babeczki (kupiłam gotowe kruche) i powkładałam tm truskawi i borówki i na to galaretka, a część z owocami i bitą śmietaną i łażę teraz i wyżeram, a chłopaki pojechali przejechać się nad morze i mają mi przywieźć zapiekankę i jak ja mam schudnąć:zawstydzona/y::-(

reklama
na moje to normalnie...;-);-)

tez sie podczepie...kupujecie nowe czy uzywane?

ja pytam dlatego ze jade do polski na 2 miesiace i chcialam sie tak orientacyjnie zapytac ile bedzie kosztowac bo bede musiala kupic bo gdzie malego bede karmic
a tu we wloszech u nas sa po 100 euro czyli 4 razy drozsze:szok:
no ale maly czeka do nastepnej soboty bo moja siostra przyjezdza i zakazala kupowac krzeselka i ze ona chce kupic i sfinansowac a ja jej zabraniac nie bede nie mowiac juz jak lata po sklepach i obkupila gorna czesc wloch(tam mieszka) maly ma zapewniona kolekcje do 12-14miesiecy :-D:-D nakupila tego ze mowi ze nie ie gdzie swoje rzeczy wlozy w walizce brak miejsca :-D

Renia gratuluje zabków. :tak: A w jakich odstepach czasowych wyszły ?

Ale masz sliczny avatarcik :-D
w odstępie 2 tygodni:tak:
No super, ze już na swoim. I ważne że net działa.
Ja taka ciemna wkurzałam sie że na laptopie net mi nie chodzi i uz miałam dzwonić i opieprzac faceta co za ***** nam sprzedał, a mąż wróci i pokazuje mi ze tu jest taki mały suwaczek i chyba sie przez przypadek przesunął i nie mogło znaleźć żadnej sieci:zawstydzona/y:, teraz juz wszystko działa

Gratuluję ząbków, a Rwój nowy image śliczny

Czy mój poprezdni post wyświetla sie u Was normalnie, bo mi znów cos sie chyba pochrzaniło, jakiś problem z cytowaniem czy co:no:
dziękuje dziewczyny, mnie też się podoba mój avatar;-), pozazdrościłam Wam:-D:-D:-D

Aha i wielka prośba do kanusi :-):-):-) ja też bym chciała nowego avatarka:tak:
Mówisz i masz :) Kochan nasza kapne sie i juz cosik wymyślam dla Ciebie :tak::tak::tak:
Beciaczku,cicho sza bo mnie tu jeszcze nie bylo:-D:-D:-D:-D
I nie bedzie poki co,jedziemy podlac kwiatki do rodzicow bo oni na urlopie...
I chcialam sprawdzic czy nie naskrobalyscie ze 300 stron:szok:...
A tu prawie nic do nadrobienia:szok::szok::szok::szok:
Poprawcie sie;-)
Lece,ppapappapa
Widzisz to tylko pozazdrościc.....ja co wchodze to zawze zanim nadrobie to kolejne tyle stron :-p

Mamuski wszystkim , których brzdace maja juz jakies ząbale ogromnie GRATULUJE..... no to chyba juz tylko my bezzebne zostałysmy.....z Mari.....

A my oczywiscie dzionek zabiegany.....rano troszku zamieszania., potem zaupki i spacerek, potem chwile lenistwa pospolitego,a potem znów spacerek i odwiediznki taty- dziadzi....no i tak zleciała sobota.....

A teraz ide kapi kapi.....ale bede zagladala:)buziaczkow tysiace...

A no i oczywsice wszystkiego naj dla naszych solenizantek...tych "troszku" starszych dzisiaj:*:*:*:*

reklama
Do góry