Agacia82
Mami :)
A jakie perfumiki ?może i łatwiej ale napewno mniej widowiskowo
Kanusia a czy Ty testujesz nowe perfumki?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie perfumiki ?może i łatwiej ale napewno mniej widowiskowo
Kanusia a czy Ty testujesz nowe perfumki?
Aj Agacia bo my jestesmy z Kkokusia zarejestrowane w Streetcom....tam co jakis czasik testujesz rożne rzeczy, ja juz testowałam kawe MC Cafe Premium, Play Freesza, Candia mleczko dla dzieci po 1roku..... no i teraz jest kampania z perfumami,ale mnie nie wybraliA jakie perfumiki ?![]()
A żałuj kochana bo są naprawdę baardzo ładnenie nic nie dostałam...chyba mnie juz nie lubia![]()
Agaciu Halle by Halle Berry. Bo my z Kanusia jesteśmy ekspertkami i dostajemy różne produkty do testowaniaA jakie perfumiki ?![]()
Aj Agacia bo my jestesmy z Kkokusia zarejestrowane w Streetcom....tam co jakis czasik testujesz rożne rzeczy, ja juz testowałam kawe MC Cafe Premium, Play Freesza, Candia mleczko dla dzieci po 1roku..... no i teraz jest kampania z perfumami,ale mnie nie wybrali![]()
ŁeeeeeeAgaciu Halle by Halle Berry. Bo my z Kanusia jesteśmy ekspertkami i dostajemy różne produkty do testowania![]()
teraz ruszyła jeszcze piwa ale się nie ząłapałam:-(no i niedługo będą kremy do cery dojrzałej ale też raczej za młoda jestemAj Agacia bo my jestesmy z Kkokusia zarejestrowane w Streetcom....tam co jakis czasik testujesz rożne rzeczy, ja juz testowałam kawe MC Cafe Premium, Play Freesza, Candia mleczko dla dzieci po 1roku..... no i teraz jest kampania z perfumami,ale mnie nie wybrali![]()
Nie wiem czy to nie działa tylko w Polsceto moze my z Agacia tez mozemy sie zarejestrowac?
a ja zalapie sie na kremy do cery dojrzalej....bo przez to wszytsko to ja juz sie starzeje![]()
Nie wiem czy to nie działa tylko w PolsceNo ale tak wogóle to każdy tam może się zarejestrowac. Ważne żeby wypełnic jak najdokładniej wszystkie ankiety odesłac oświadczenie i czekac na jakąś kampanię
Kokusia to moze dlatego,ze ja jeszcze tego oswiadczenia nie wypełniłam...bo mi drukarka nie trybiNie wiem czy to nie działa tylko w PolsceNo ale tak wogóle to każdy tam może się zarejestrowac. Ważne żeby wypełnic jak najdokładniej wszystkie ankiety odesłac oświadczenie i czekac na jakąś kampanię