KANKIYA
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą;-)
Cały dzień nie miałam czasu czytać bo moje dziecko odkąd wróciłam od dziadków nie potrafi samo zająć się sobą
jestem strasznie zła,że tak mi ją rozpuścili ,do tego wszystkiego jeszcze tak głośno krzyczy okazując swoją złość,że nie dawałam dzisiaj rady
teraz śpi od 20 i pewnie zaraz się przebudzi
kurcze kiedy to się skończy jak czytam o waszych dzieciaczkach jak ładnie sypiają to aż nie mogę uwierzyć, ja bym chociaż chciała 4 godziny ciągiem przespać:-( ale nie to najważniejsze mogę nie sypiać całe noce aby mój Skarb był zdrowy....
Lilac ja zakupy robię z regóły jak mała śpi
Ollcia ale się uśmiałam z tego "I love you"

Agacia Twoja teściowa zawsze odkąd pamiętam miała głupie pomysły i tak już chyba zostanie, z resztą moja nie lepsza - szkoda gadać, musimy niestety przymknąć na to oko choć nie zawsze łatwo
Kokusiu szpryciula ta Twoja córcia no i czarodziejka
fajnie,że możecie spokojnie robic zakupy
Pyciolku współczuję nie przespanej nocki,oby ta była lepsza
Kanusia ,ale ta Twoja Mariczka sobie wykombinowała z tym skakaniem, chciałabym to zobaczyć pewnie śmiesznie wygląda
Cały dzień nie miałam czasu czytać bo moje dziecko odkąd wróciłam od dziadków nie potrafi samo zająć się sobą

teraz śpi od 20 i pewnie zaraz się przebudzi

Lilac ja zakupy robię z regóły jak mała śpi
Ollcia ale się uśmiałam z tego "I love you"

Agacia Twoja teściowa zawsze odkąd pamiętam miała głupie pomysły i tak już chyba zostanie, z resztą moja nie lepsza - szkoda gadać, musimy niestety przymknąć na to oko choć nie zawsze łatwo
Kokusiu szpryciula ta Twoja córcia no i czarodziejka

Pyciolku współczuję nie przespanej nocki,oby ta była lepsza
Kanusia ,ale ta Twoja Mariczka sobie wykombinowała z tym skakaniem, chciałabym to zobaczyć pewnie śmiesznie wygląda