mamusia2008
mamusia Karolinki
no tak zyc nie umierac, nic nie bedziemy robic tylko nad morz jezdzicOj to przynajmniej będziecie mieli powód żeby po powrocie z Ukrainy jeszcze raz wpaśc do Sopotu;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak zyc nie umierac, nic nie bedziemy robic tylko nad morz jezdzicOj to przynajmniej będziecie mieli powód żeby po powrocie z Ukrainy jeszcze raz wpaśc do Sopotu;-)
Kanaaaaaa czy Ty nie widzisz, że wepchałaś się przede mnie
pisałam szybko, żeby Tylko nikt mi nie zajął zaszczytnego 3 miejsca, a tu co widzę
, opierniczają mnie wszystkie, że ja to niby jakaś czwarta jestem
, nie ładnie oj nie ładnie
![]()
u nas jak na razie tylko to sie sprawda* Jeśli się z nim kłócisz - mówi, że jesteś uparta...
.
i tak ja bylam pierwsza;-);-)Zeby było weselej mi tak samo wlazła Kokusia....ale kto pierwszy ten lepszy;-)
![]()
i tak ja bylam pierwsza;-);-)![]()
Mamko Ty się lepiej przyznaj, że tego posta to już wczoraj napisałaś, a dziś z budzikiem w ręku, czekałaś, żeby go wysłać skoro "świt", że niby pierwsza
czuję tu jakiś podstęp
![]()
oo, skoro mój zieciuno już będzie miał dowód, to możemy już ustalić datę ślubuWitam
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomusia
Ostatnio nie miałam weny do pisania, ale grzecznie Was czytałamDziś idziemy do fotografa zrobić fotkę do dowodu Bartkowi :-)
Zawsze możesz w lotka zagracno tak zyc nie umierac, nic nie bedziemy robic tylko nad morz jezdzic, tylo skad kase wziac
![]()
Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*![]()