reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

spoko BECIAK ,dajemy rade...ale izolatka juz 5-dniowa...wczoraj blagansko bylo by spac w lozku...nie ugieta jestem:crazy:jeszcze z 2 noce pocierpi na kanapie:p
to widze wszystko ku lepszemu. dobrze!
lo jej coz on pozniej na tej kanapie sam musial wyczyniac:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

łoooo ho ho!:szok::szok::-D:-D jakie myśli niuczesane:szok::szok::-D:-D
Lilaczku, moja Hania wolna, to może ich wyswatamy ?
o! to jedna się ulitowała! niech będzie:-D. Kubuś się zgadza bardzo chętnie i nawet cyca porzucił!:-D:-D:szok::-D

reklama
naiwny jak nie wiem co...jak to powiedziala mama moja ze mamy ktore maja corki maja gorzej....bo musze pilnowac wiele "ptaszkow" a mamy synow tylko jednego:szok::szok::-D
:-D:-D:-D:-D
Wiktor jest zajety...dla Madzienkowej Juli;-)
Alex jest do wziecia....:-D
mimo ze on szczery w uczuciach chyba nie bedzie...Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...:szok:
Alex nie spojrzy na zadna po 30:szok: i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane:szok::-D:-D:-D
:-D:szok::-D:szok::-D
Mati to Madzi jest - bliźniaków :sorry2:
Cieszę sie ze pamiętasz ze Mati zaklepany i w tym ferworze zdrad nie mysli o innych grudniowych pannach;-).
I gratulacje dla zięciunia z postępy ostatnich dni

Kajka nie kuś :-D Zostaly nam 4 odcinki. Ogladalismy tak po pare odc. ale jakos przestal nas tak wciagac.Mowisz ze tak sie konczy ? To chyba obejrze w koncu. A powiedz tylko czy zakonczenie smutne czy wesole? Nic wiecej
No wlasnie i tu mam rebusa,bo z jednej strony smutne,ale z drugiej,smutne w slusznej-wesolej sprawie:szok::-D...Ale chyba jednak przewaza smutnosc...i Jan Miodek,klaniam sie za ta smutnosc..:-D:-D

Boze laski wróciłam do Was z mysla "zabłądze w nadrabianiu postów" i zanim się odnajde to bedzie znowu 1000 do przpdu a tu PUCHY pustki gonia...Oj panienki...obijacie sie:p hahha

Kaja czy to od Ciebie wiem o tym filmie,,Kochaj i Tańcz''?
właśnie ściągnęłam będzie wieczór z Damięckim, nie wiem czemu, ale mi się on podoba;-);-);-)widziałam tylko urywki....tez lubie takie filmy:tak:

reklama
Boże, dziewczyny jaka jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Nie sądziłam że może nam się przydarzyć coś takiego :no::no: Ktoś nam się włamał na konto na allegro :crazy: Ja dzisiaj się loguję, patrzę i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::szok: Ktoś z naszego konta kupił wczoraj 3 piece koza czy jakieś tam :no::wściekła/y::crazy: No k-va :angry::angry::baffled: Zmieniliśmy już hasło, napisałam maila do sprzedawcy ( mam nadzieję że zrozumie sytuację ) i do administratora allegro a co dalej, zobaczymy, ale ja nie mam zamiaru płacić 500 zł za jakieś piece które do niczego mi nie są potrzebne :angry::no::no: normalnie chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :baffled::baffled:

Do góry