reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mam takiego stresa ze dzisiaj juz nic nie zjem, a dopiero co w środe byłam na poprawce sukni bo mi zjeżdżała :zawstydzona/y:

jeszcze dzisiaj ide do dentystki na 11:30 :szok:
Potem po owoe do pozawozic wszystko do restauracji

Witajcie piątkowo:tak:U nas też dzisiaj piękna pogoda tylko jest już trochę chłodniej niż wczoraj:eek:Ja dzisiaj cała w skowronkach bo jak tylko mężowy wróci to wybywamy na weekend do mojej siostry:tak:

Agatko kochana nie przejmój się napewno wszystko pójdzie jak z płatka i będzie to drugi po narodzinach Mateuszka najpiękniejszy dzień w Twoim życiu. Tego Ci a raczej Wam z całego serducha życzę. I jako że jutro nie będę miała dostępu do netu już dzisiaj życzę Wam wszystkiego co najlepsze i już tylko słonecznych dni na tej Waszej nowej drodze życia:tak:

Widzę, że bieliznę wybieracie:-D. Oj mamuśki:-D:-D:-D:-D:-D
Ja osobiście bym te z Intimisimi wybrała, jakoś tak najbardziej mi pasują:tak:.

Zgadzam się z Zapominajką:) Takie są...ładne , ciekawe, eleganckie:) Szczególnie mi się podoba ten w różową krateczkę:)
Ja osobicie od dłuższego czasu mam ochote na ten komplecik w krateczkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

dzień dobry kochane mamusie:tak: My pospaliśmy do 8 20 :sorry: czuje się bosko:-D:-Dmieszkanie ogarniete i wreszcie mogę przysiąść z kawusią na BB:-D:-D:-D

Agaciu kochana jak ja Tobie zazdroszczę kochana !!!! pamiętaj jutro twój dzien!!!!! nie stresuj się gdyż stres też piękności szkodzi a Ty sliczna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pogoda bedzie super a Wy najpiekniejsi!!!!!!!!!!!!buziaki i kopniaki na szczęście heheh:tak::tak::tak::tak:

Jak to zrobić Tygrysku?????
Agatkas musisz miec w firefoxie zainstalo9wana wtyczke adblock plus w niej dodac regule blokowanie #div(sledzik-box) i juz:tak::tak::tak::tak:

jesli w prawym gornym rogu masz taki jakby czerwony znak stop a w nim napis ABP to chodzi o to. wchodzisz w to i wpisujesz #div(sledzik-box) i to wszystko

Ostatnia edycja:
cześć ;-)

Agaciu, wszystko wypadnie na pewno wspaniale, a Ty niczym się nie stresuj :tak:

a my z mężulkiem idziemy dzisiaj trochę potańczyć do klubu :tak::tak::tak: moja siostra miała wczoraj urodzinki i zarezerwowała w klubie lożę dla znajomych. Mieliśmy nie iść, ale wczoraj moja mama powiedziała że możemy zostawić u nich Bartka więc idziemy :tak::-D:-D ale się cieszę :-D:-D nie byłam na żadnej imprezie od kwietnia 2008, tydzień przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży. Hah, nawet choroba mi dzisiaj nie przeszkodzi w dobrej zabawie, zresztą czuję się już trochę lepiej :tak: Oczywiście bardzo długo nie będziemy, bo rano trzeba z Bartuniem na basenik jechać :tak:

reklama
Witajcie piątkowo:tak:U nas też dzisiaj piękna pogoda tylko jest już trochę chłodniej niż wczoraj:eek:Ja dzisiaj cała w skowronkach bo jak tylko mężowy wróci to wybywamy na weekend do mojej siostry:tak:

Agatko kochana nie przejmój się napewno wszystko pójdzie jak z płatka i będzie to drugi po narodzinach Mateuszka najpiękniejszy dzień w Twoim życiu. Tego Ci a raczej Wam z całego serducha życzę. I jako że jutro nie będę miała dostępu do netu już dzisiaj życzę Wam wszystkiego co najlepsze i już tylko słonecznych dni na tej Waszej nowej drodze życia:tak:
dziekujemy :tak:

Do góry