reklama
Na pewno dacie kochana....szkoda mi Was bardzo bo Alexiu nie zdaje sobie sprawy z tego co się dzieje i po operacji pewnie nie będzie mógł zrozumieć dlaczego nie wolno mu chodzić....:-( ale napewno dacie radę i mam nadzieję,że Alexowi będzie towarzyszył ten drugi stan bo to pewnie będzie też mniej stresujące dla Ciebie kochana:-( 3mam kciuki żeby wszystko było ok i żeby te cztery dni po operacji była jak najkrótsze....:-(wiem już więcej...
w środę o 17.00 mamy termin na operację Alexa...od 11.00 nic nie może jeść.Po operacji do domku najlepiej na rękach a nie w foteliku.Z narkozy będzie wybudzał się już pod koniec zabiegu:-(i bedzie towarzyszyc mu jeden ze stanów...albo będzie sie darł w niebogłosy,piszczeć,kopać nogami albo poprostu bedzie zamulony i będzie pomalutku dochodzić do siebie:-(po 15 minutach powinno wrócić do normalności i po chwili zaś uśnie ze zmęczenia:-(i 4 dni niechodzenia i niestawaniaa dzisiaj łaził jak najety
mam nadzieję,że damy radę...
Mam nadzieję kochane,że to nic groźnego...daj znać co u lekarza.....buziakiDzięki Kokusia...my jeszcze nie jesteśmy zaszczepione na ta w 13-14 miesiącu....
U nas temperatury ciąg dalszy....jutro idziemy do lekarzamam nadzieje ze to zabki
![]()
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja mówiłam o tym który zaznaczyłam na czerwono
Dzieki Kokusia....my jeszcze tego poprzedniego nie zaliczylysmy
Ja też na to szczepienie nie mogę dojść... Non stop katar, kaszel, albo jakieś inne przygody.
U nas to samo...
wiem już więcej...
w środę o 17.00 mamy termin na operację Alexa...od 11.00 nic nie może jeść.Po operacji do domku najlepiej na rękach a nie w foteliku.Z narkozy będzie wybudzał się już pod koniec zabiegu:-(i bedzie towarzyszyc mu jeden ze stanów...albo będzie sie darł w niebogłosy,piszczeć,kopać nogami albo poprostu bedzie zamulony i będzie pomalutku dochodzić do siebie:-(po 15 minutach powinno wrócić do normalności i po chwili zaś uśnie ze zmęczenia:-(i 4 dni niechodzenia i niestawaniaa dzisiaj łaził jak najety
mam nadzieję,że damy radę...
Kurcze współczuję Ci bardzo
A u nas dalej katar....ale tak mi się coś wydaje że to przez te ząbki bo jednak DWIE NA RAZ czwóreczki górne wychodzą!!! A oprócz kataru nadal nic się nie dzieje....ani kaszlu....ani gorączki...apetyt w porządku.....także nie wiem czy ciągać ją po przychodniach...Jak myślicie???
A poza tym to wszystko gryzie łącznie z nami!!!!!
Hejka Babolki
U nas nocka kiepskawa mała popłakiwała przez sen srednio co poł godziny w koncu wyladowała u nas w lozku ok 3 w nocy i jakos dokimałysmy do rana to na pewno zeby bo u nas wysyp taki ze i doł i gora idzie na raz wszystlkie 4 tyle ze w roznych stadiach od kesczki do pol zębola ale tfu tfu nie nazekam bo przy 1 i 2 bylo gorzej no i nie ma gorączki ani katarku
Tygryskowa w pracy i puchy straszne na forum
Mariusz kupił wczoraj Patce lale Annabelke, fuksa miał, bo pojechał po pompersy do Reala a oni czasem jak im zostanie jakas sztuka ostatnia i pudełko juz nie pierwszej młodosci to tną wtedy ostro cenę i zamiast zapłacic 100 czy wiecej to dał 50 zł:-):-):-) a ona buziaczki daje i chichocze i wogole
jeszcze jej nie dostała bo to bedzie prezent dla małej kobitki na Dzien Kobiet 

U nas nocka kiepskawa mała popłakiwała przez sen srednio co poł godziny w koncu wyladowała u nas w lozku ok 3 w nocy i jakos dokimałysmy do rana to na pewno zeby bo u nas wysyp taki ze i doł i gora idzie na raz wszystlkie 4 tyle ze w roznych stadiach od kesczki do pol zębola ale tfu tfu nie nazekam bo przy 1 i 2 bylo gorzej no i nie ma gorączki ani katarku
Tygryskowa w pracy i puchy straszne na forum

Mariusz kupił wczoraj Patce lale Annabelke, fuksa miał, bo pojechał po pompersy do Reala a oni czasem jak im zostanie jakas sztuka ostatnia i pudełko juz nie pierwszej młodosci to tną wtedy ostro cenę i zamiast zapłacic 100 czy wiecej to dał 50 zł:-):-):-) a ona buziaczki daje i chichocze i wogole

Rany o takiej porze to Pati dawno nie wstawała max 7,30 a zwykle 6,30, ale masz fajowo :-) u mnie dzis sajgon bo młoda rozdrazniona jak jej nie pozwoliłam wywalic zelazka itp. z szafki to awanturke niezłą już zdążyła zrobic
pyciolek87
Mama Alexa:*
witajcie mamusie....
ja dopiero z kawką wpadam,bo wstalismy już o 6.30
i oczywiście częste pobudki,no norma
potem poszlismy do bankomatu,do przychodni porobić badania (morfologie i układ krzepnięcia)wedle zaleceń doktora.Zaliczyliśmy jeszcze spacerek i zakupki...a do domu jak cholera nie chciało mi się wracać...tak miło na zewnątrz
Alex teraz szaleje a ja wkoncu popijam kawkę i jem śniadanko;-)
ja dopiero z kawką wpadam,bo wstalismy już o 6.30

potem poszlismy do bankomatu,do przychodni porobić badania (morfologie i układ krzepnięcia)wedle zaleceń doktora.Zaliczyliśmy jeszcze spacerek i zakupki...a do domu jak cholera nie chciało mi się wracać...tak miło na zewnątrz

reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam;
już młodemu pierwszą awanturę dziś zrobiłam... Osiwieję przy nim.
Agatkas nie ciągaj jej.Poczekaj. Skoro nicsię więcej nie dzieje.
już młodemu pierwszą awanturę dziś zrobiłam... Osiwieję przy nim.
Agatkas nie ciągaj jej.Poczekaj. Skoro nicsię więcej nie dzieje.