reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

Wstalismy o 8:00 zjedlismy śniadanko, mamusia pije kawkę, Mati broi , a tatuś jeszcze śpi.

Po drzemce Matiego idziemy na wybory.

Vive jak się czujesz?

Dagulla jak Kacperek?

A gdzie kokusia, madzienka, mamusia, bliźniaki, ollcia, edee, pyciolek, tygrys ... no gdzie wy wszystkie jesteście?:-(

reklama
Tygrys sie melduje!!!!!!!!! mieliśmy w ten weekend pojechać do Trojmiasta ale pogoda pokrzyżowała nam plany:-:)crazy: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-p pomalowałam sypialnie na caffe latte :-) jak dokupie lampy i nowa komode wstawie zdjęcia:tak: Filipek znów pojechał do babci na tydzień wraca w piatek a ja za tydzien mam urlopik mąż po mnie więc 4 tygodnie bedziemy zamiennie z Filipkiem w domku:tak:
Vive gratulacje fasolki w brzuszku!!!!:tak::tak:
Zdroweczka dla chorowitków:tak:

AAAAAAAAAAA zapomniałam się pochwalić moimi ostatnimi zakupami !!!!!! byłam na kiermaszu Top Secret i Troll a kupiłam jeny w zyciu tyle rzeczy nie kupilam na raz !!!!!
3 spódnice
2 sukienki
1 jeansy
3 tsherty
3 bluzeczki na ramiączkach
1 bluzka na długi rękaw
1 sweter

mężowi
2 polówki
1 krótkie gacie

...................i wydała w sumie UWAGA!!!!!!!!!!!!! 150 zł:-p:sorry::zawstydzona/y: zaszalałam:-):-D

AAAAAAAAAAA zapomniałam się pochwalić moimi ostatnimi zakupami !!!!!! byłam na kiermaszu Top Secret i Troll a kupiłam jeny w zyciu tyle rzeczy nie kupilam na raz !!!!!
3 spódnice
2 sukienki
1 jeansy
3 tsherty
1 bluzka na długi rękaw
1 sweter

mężowi
2 polówki
1 krótkie gacie

...................i wydała w sumie UWAGA!!!!!!!!!!!!! 150 zł:-p:sorry::zawstydzona/y: zaszalałam:-):-D
A gdzie kochana był ten kiermasz?

Witajcie

Wstalismy o 8:00 zjedlismy śniadanko, mamusia pije kawkę, Mati broi , a tatuś jeszcze śpi.

Po drzemce Matiego idziemy na wybory.

Vive jak się czujesz?

Dagulla jak Kacperek?

A gdzie kokusia, madzienka, mamusia, bliźniaki, ollcia, edee, pyciolek, tygrys ... no gdzie wy wszystkie jesteście?:-(

A dziękuję, czuję się dobrze. Dzisiaj tylko jest mi trochę niedobrze i bolą mnie plecy po nocnym spaniu-tylko nie wiem, czy to od ciąży :-) No i jakis brzuch mi wyskoczył i się zastanawiam, czy nie za szybko, ale przecież nie objadłam się ostatnio... :eek:

Tygrys sie melduje!!!!!!!!! mieliśmy w ten weekend pojechać do Trojmiasta ale pogoda pokrzyżowała nam plany:-:)crazy: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-p pomalowałam sypialnie na caffe latte :-) jak dokupie lampy i nowa komode wstawie zdjęcia:tak: Filipek znów pojechał do babci na tydzień wraca w piatek a ja za tydzien mam urlopik mąż po mnie więc 4 tygodnie bedziemy zamiennie z Filipkiem w domku:tak:

Dziękuję :-)

no w centrali firmy!!:-D

hmmm, a gdzie ta centrala??? :-D

Hej jestem jestem....

Wczoraj bylismy na weselichu, nie chciało mi się iść ale warto było, troszkę potańcowaliśmy(z obawy o kolano P było bez szaleństw), pojedliśmy popiliśmy co nieco i do domu wróciliśmy zadowoleni....

Julcia była z nami na mszy i początku wesela, później babcia i dziadek zabrali ją, grzecznie poszła spać i pospała dzisiaj bez przerwy do 9.15:szok:...kochane dziecko wiec my wyspani i zadowoleni...później pokaze:ninja2: Wam kilka fotek

Agacia gdzie planujecie wczasy???
My chyba wybierzemy się do Turcji ale z Julą:tak::tak::tak:
Aaaaaa i mam do Ciebie pytanko ale to na PW!!!!

Jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Super bedziesz częściej z nami...mi brakuje tych naszych pogaduszek:eek::eek::eek::eek:

3 spódnice
2 sukienki
1 jeansy
3 tsherty
1 bluzka na długi rękaw
1 sweter

mężowi
2 polówki
1 krótkie gacie

Zazdroszcze zakupow....my planujemy wypad do warszawy jeszcze poki P jest na zwolnieniu:happy:

No nareszcie się trochę Was zjawiło

Dagulla witaj w domku, i zdrówka dla Kacperka.

Edee co się dzieje?

Madzienko odpisałam :tak:
A na wakacje nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy.

reklama
Witam się i ja:-)
Dagullka zdrówka dla Kacperka a dla Ciebie cierpliwości;-)
Madzienko a jka długo mąż Twój będzie jeszcze na zwolnieniu?
Tygrys za tą kasę tyyylleee rzeczy to możesz mi coś kupić nawet w ciemno.Kase oddam:-D

Do góry