reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja wyniki robiłam na drugą wizytę. Na pierwszą poszłam bez.

Kankiya a masz jakiś urlop?
Bo tego się tak łatwo nie liczy. Albo ci się ten okres skończy w sobotę, albo z końcem miesiąca.

Zapominajko-z końcem miesiąca kończy się przy wypowiedzeniu miesięcznym lub trzymiesięcznym :-)

jezu juz myslalam ze to moje tylko takie "rozwydrzone" :nerd: dzieki Pyciol dalas mi nadzieje ze jednak to nie objawy opetania a "normalnosc" jesli mozna to tak nazwac:sorry2::zawstydzona/y:

Mój też ze słodkiego bobaska zmienił się we wrzeszczącego bachorka-i nawet nie wiem kiedy
:-D
O której wasze dzieci chodzą spać?

Między 19:30 a 20 :-)

PYCIOLU, nie, nie mialam....z Marysia mialam jedno w 18 tygodniu...

wiecie co, upieklam ta szarlote,z wiem co jem, 10 minut:-D

i foto obiecane z pociaguZobacz załącznik 506569Zobacz załącznik 506570Zobacz załącznik 506571Zobacz załącznik 506572Zobacz załącznik 506573Zobacz załącznik 506574Zobacz załącznik 506575Zobacz załącznik 506576Zobacz załącznik 506577

Reniu, ja tez mam. Ja w koncu obywatel Szwed jestem. Tylko, ze ubezpieczenie to jest ten 18-20 tydzien...

O matko!!! Kajka-zastanów się dobrze nad przeprowadzką, bo w Polsce tego nie doświadczysz,a co więcej-możesz doznać szoku, jak wsiądziesz do naszego pociągu ;-):-D

A wracając do dyskusji o piwku-mój G pił codziennie, dopóki któregoś dnia nie zobaczył u siebie pojawiającej się "oponki" :szok: Od tego czasu pije tylko w weekendy, trzy razy w tygodniu biega i trzy razy jeździ na rowerku stacjonarnym, który nota bene przywiozłam dla siebie od rodziców, a siedziałam na nim dopiero RAZ :-D

Byłam dziś na drugim etapie rozmowy o pracę. Cieszę sie, że przeszłam taką selekcję, bo z wielu podań o pracę po teście wyłonili tylko kilka osób, w tym mnie. Niestety, mam prawie pewność, że znowu nic z tego nie wyjdzie. W moim świadectwie pracy widać dwa zwolnienia lekarskie-"leczenie kobiet ciężarnych", więc nawet jak nie spytają o dzieci, to i tak wiadomo,że je mam. A kwestia dzieci działa na pracodawców jak płachta na byka. Wkurza mnie to strasznie... Skończyłam ekonomię na Uniwersytecie Warszawskim, studia podyplomowe, mam troche doświadczenia i znam dwa języki, w tym rosyjski biznesowy-i d**a, bo nikt nie chce mnie zatrudnić :-(

Vive glowka do gory:*:*:*

Myślę,ze w koncu ktos Cie doceni, Twoje kompetencje i umiejetnosci, nie zwracajac uwagi na "dzieci" i napewno nie pozaluje:*:* będzie dobrze....tak czy siak trzymam kciuki:*:*

Witamy kochaniusie z pracy, od godz 7, pora poganska, wrrrr:p
VIVE, leczenie kobiet ciezarnych..w swiadectwie pracy:confused:..
Co za kanal jakis, chyba jednak nie wracam do Pl.. Biorąc pod uwage wlasnie to, ze jest to traktowane jako ujma na honorze, podczas ,gdy w calym zachodnim cywilizowanym swiecie jako zasługa. I to duza..

Ok laski, godz 10.16 i ja dalej tu sama:-D..??
Wstawac spiochy:-D
Agacia to pewnie w łózku , w girlandach kwiatów,z kieliszkiem szampana w reku i boa z piór... A męzus, w samym tylko fartuszku ( :-p:-D) uwija sie dookola podskakujac jak króliczek radosnie:-D...
Widze to:-D...

Wstawac;-)

Ostatnia edycja:
Kaja test o Agaci hahahahahaha

my dzisiaj pospaliśmy....Jula wstała o 9.30 ja ciut wcześniej obudziłam się ale oczywiście nie wstawałam....wiec dopiero śniadanko skończyliśmy....

Agacia!!!!
Do trzydziestki-ważna rzecz-trzeba parę rzeczy mieć!

Trochę zwiedzić, coś tam zdobyć, aby życie to osłodzić:
1- zwiedzić New York
2- Rzym
3- i Pragę
4 -zdobyć w życiu równowagę
5- uwieść męża wspaniałego
6- mieć miłość, serce jego
7 -na paluszku brylant nosić
8 -na wesele swe zaprosić!
Do trzydziestki ważna rzecz
9 -trzeba dobrą szkołę mieć
10- zdobyć dyplom i uznanie
11- i zarobić na mieszkanie
12- mieszkać z pieskiem albo kotem
13- i mieć relaks co sobotę
14- dobrą furę sobie kupić
15- pić tak, aby się nie upić
16- pływać w morzu
17- przejść przez góry
18- i raz w roku-na Mazury
19- trzeba matką chrzestną zostać
20- trzeba sobą wciąż pozostać
21-umieć sobie w oczy spojrzeć
22-to co w ważne umieć dojrzeć
23-żyć na swoim-nie na kredyt,
24-nie napytać sobie biedy:
mijać sądy i szpitale
Nie zaglądać do nich wcale
25-tysiąc książek już przeczytać
26-wiedzieć tyle by mniej pytać
27- biznes własny już założyć,
By z procentów sobie pożyć!
28-kupić trzeba dzieło sztuki
By nie stronić od nauki.
29-komplementów zdobyć setki
To jest ważne dla kobietki!
A trzydzieste: w te okrągłe urodziny
Spędzić czas bez smutnej miny, nie mieć zmartwień,
Lecz rodzinę, co odgoni smutną minę.
Wtulić w męża się ramiona- niech 30stka zniesławiona
Z krociem róż się już kojarzy, fajerwerkiem jasnym jarzy!
bukiet_z_cukierkow_12_1.jpg

Ostatnia edycja:
dzien dobry, my już mamy wysprzatane a teraz laba ...

Kajka Twoj przepowiednia dnia Agaci niesamowita :-D

i ja dołączam się do życzeń Madzienkowych...

Alex wstał dzisiaj o 5, myślałam,że zejdę...:szok:
Poleżał do 6 a potem poszli z tatusiem sobie z sypialni i zostawili mamusie w objęciach Poduzeczki i Kołdereczki:-D ale mam dobrze czasami... i spałam niedługo, do 8.30, do Madzienki nie mam pitu...ale za to do Kajaczka jak najbardziej :-D rywalizacje wygrałam :-D

jakie macie plany na sobotę ?

o rany o której Wasze dzieciaki wstają.....:baffled:

my dzisiaj zaliczyliśmy piknik bezpieczeństwa...Jula bogatsza o gadżety odblaskowe od policji i medal za taniec rock n rolla...

a popołudniu idziemy do rodziców na imprezkę...przyjechała tez moja siostra z Warszawki...a mama pewnie naszykowała smakołyki...dla mnie śledzia pod pierzynką:zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry