pyciolek87
Mama Alexa:*
dziewczynki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wyniki robiłam na drugą wizytę. Na pierwszą poszłam bez.
Kankiya a masz jakiś urlop?
Bo tego się tak łatwo nie liczy. Albo ci się ten okres skończy w sobotę, albo z końcem miesiąca.
jezu juz myslalam ze to moje tylko takie "rozwydrzone"dzieki Pyciol dalas mi nadzieje ze jednak to nie objawy opetania a "normalnosc" jesli mozna to tak nazwac
![]()
O której wasze dzieci chodzą spać?
PYCIOLU, nie, nie mialam....z Marysia mialam jedno w 18 tygodniu...
wiecie co, upieklam ta szarlote,z wiem co jem, 10 minut
i foto obiecane z pociaguZobacz załącznik 506569Zobacz załącznik 506570Zobacz załącznik 506571Zobacz załącznik 506572Zobacz załącznik 506573Zobacz załącznik 506574Zobacz załącznik 506575Zobacz załącznik 506576Zobacz załącznik 506577
Reniu, ja tez mam. Ja w koncu obywatel Szwed jestem. Tylko, ze ubezpieczenie to jest ten 18-20 tydzien...