reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane mam dosc.....obiadek zaliczony, zrobiony, podlogi umyte, odkurzonae, kurze i te sprawy....i padam na twarz....a tutaj jeszcze pranie i trza sie wkoncu wylonic z domu...bo przyrosne do fotela.,...:dry::sorry2:

Hej :-)

łeeee to co z Ciebie za baba :-D przykładna żona i matka, nie to co ja :eek::szok::-D

fajną masz pracę....:tak:w jakich godzinach pracujesz ? w końcu można przeprosić się ze szpilkami na codzień co ? :-)

Pracuję od 8 do 16, ale narazie, póki jeżdżę komunikacją miejską :-D, z dojazdami nie ma mnie 11 godzin. A co do szpilek, to masz rację, ale ja uwielbiam, więc mi to nie przeszkadza :-)

Tutaj wyszło słońce, nie wiem o co chodzi bo od rana padał deszcz :-), ale mnie ten fakt cieszy, niech świeci jak najdłużej.
Vive ja tez pracuje w otoczeniu mężczyzn, tzn jest nas tylko 4 a chłopaków prawie 20 haha super sie pracuje, całkiem inna atmosfera, a ile żartów.

Z facetami pracuje się O NIEBO lepiej :-D Takie mam wrażenie po dwóch dniach :-)

Dzisiaj miałam masakryczny dzień. Musiałam zbudzić dzieciaki o 5 :szok: wysłuchać ich marudzenia-mamo zimno mi, mamo chce mi się spać....I to w wersji podwójnej, bo mój Maksiu już gada jak najęty :-D Potem odprowadzić jedno do opiekunki, drugie do przedszkola. Do tego rano padało i wiało. Jak ich odebrałam po pracy, to musiałam ponownie wysłuchać ich marudzenia, bo już byli zmęczeni. Na szczęście dziś przyjeżdża moja mama i posiedzi u nas do poniedziałku.

Pokażę Wam, jaki sobie zrobiłam prezent z okazji zbliżającej się trzydziestki :-D A tak swoją drogą, to nawet nie chcę myśleć, jaka już stara jestem... I cały czas wydaje mi się, że mam 20 lat :-p
A o to mój nowy przyjaciel, kocham :cool2:
Amazon Kindle 4 - Ceneo.pl

reklama
Do góry