reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Informuję, że będzie dziewczynka :-), bez żadnych wątpliwości.
Na nasze pytanie o płeć lekarz odpowiedział do mojego męża " ma Pan jedną formę" Ja pierwsze nie załapałam i dalej pytam co będzie, a On mi dalej z formą wyjeżdża i już wtedy załapałam że to forma do robienia dziewczynek :-D.
Wszystkie pomiary prawidłowe.
Badania też przeżyłam, ta glukoza nie jest taka zła, nawet juz sprawdziłam wyniki i jest w normie.
Pozostałe wyniki oceni moja Pani doktor na kolejnej wizycie bo ja się na tym nie znam.

W końcu weekend i można porządnie odpocząć.
Zapominajko, rzeczywiście cena za tą kuchnię kosmiczna, może poszukaj innej firmy, tyle jest ich na rynku.

reklama
Zapominajka ile????
z tymi cenami to jakieś szaleństwo...moim rodzicom za łazienkę wielkości klitki tez krzyknęli 12000 za robociznę a gdzie wymiana armatury
moja siostra sama sobie urządziła kuchnie w ikei...podali tylko wymiary kuchni i w ikei zaproponowali im ustawienie i rodzaj mebli....

Zanplo gratulacje!!!!!!
moim zdaniem glukoza tez nie jest taka zla...po niej poszłam na paczki i wcale mnie nie mdliło....:-D:-D:-D

Zanplo gratulacje:) ale sie nam babeczek posypalo... Jak juZ same
Laleczki to ja tez czekam na swoją :)

A u nas tak pięknie pruszy śnieg ahhhh ulezy nam sie "niby" obiadek i zmykamy na sapcerek:)
Tylko - 8 to jak znalazł na dotlenienie organizmu:)

Dziec sie napina na lewa stronę jestem pewna ze to dziec :) robi tak zawsze jak zjem coś słodkiego:)

Hej

Tygrysku my nie dostalismy kredytu.

Pyciolku Twoja kuchnia jest z ikei?

Zanplo gratuluje córeczki, też bym chciała córunie. A wiesz, że jak przeczytałam Twój post o glukozie to zaraz sobie przypomniała, że któreś z Was też glukoza smakowała i pomyślałam o Madzience, że przecież jej smakowała :-D jak była w pierwszej ciązy.
No i miałam rację :-D

Zapominajko to straszne te ceny. Ale trochę naciągnęli tą kwotę :dry:

Zanplo super!!! Gratuluję.

My właśnie z Plenera Ikea korzystamy i już coś tam się zaczyna klarować. No i ceny wychodzą o 1/3 niższe.
Zobaczymy jak to z tym będzie.

reklama
zanplo-gratulacje!!! Ja też chciałam drugą dziewczynkę, ale teraz nie zamieniłam bym mojego Maksia na tysiąc dziewczynek :-D

gkukoza....bleeee, moja trauma.

kanusia-ja też myślę, że będzie chłopaczek :-)

Do góry