reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry :-D

Wczoraj i dzisiaj wstałam o 9:30 :szok::szok::szok: Pierwszy raz odkąd urodziłam dzieci, czyli od ponad 4 lat. I pomyśleć, że aby to osiągnąć musiałam zachorować :-D
Niestety już od jutra znów mam dzieciaki, więc pobudka o 6 :-(

Dzień doberek!

Vive - ja dziś też spałam do 9:30 :-) I to z Jaśkiem :szok: Obudził się o 7 poszłam do niego żeby chociaż z pół godziny jeszcze poleżał a on jeszcze usnął i spaliśmy do 9:30. No szokkkkkkkkk taaki :-D Tym bardziej, że normalnie wczoraj usnął. Po sylwestrze usnął koło 1 a wstał o świcie :-) A dziś taka niespodziewanka.

Jejku jaka ja niedomyslna. Uśmiałam się Madzienko.

Asiulka Iggy przy anginie nic nie chciał. A picie to tylko w temperaturze ciała lub cieplejsze. Apetyt miał marny.
Ale może jemu już przez antybiotyk najgorsze przeszło. Sama nie wiem.

Kaja a tobie jak się mieszka?

dzien dobry kochane!
mi sie mieszka dobrze, ale zaczynamy sie juz rozgladac za czyms wiekszym...nie zaczynamy nic w polsce robic poki co i bedziemy szukac wiekszego domu tu..ech..z tymi chlopami:szok::-D...a powod jest taki, ze tu jest salon wielki i trzy sypialnie, co oznacza Marysia, my i blizniaki...ale blizniaki roznej plci nie beda mieszkac w jednym pokoju na dluzsza mete..a Marysia nie chce zadnego w swoim..
wiec, mamy czas, jak cos sie trafi to bedziemy sprzedawac i kupowac

Kaja no ale to jeszcze czas, a poza tym może maluchom dobrze się będzie mieszkało razem...

Zazdroszczę wam długiego spania. Mnie synuś budzi zaraz jak sam wstaje i koniecznie chce mleka/jeść/czytać/bajkę/inne
i tylko ze mną, bo tata to nie :eek:

Mam we wtorek wizytę i jakaś nerwowa jestem.

Dzien dobry niedzielnie;)

My juz po sniadanku.... u as Mari wstaje o 9, ale za to chodzi spac okolo 22... i nie da rady szybciej, ale ona nie chodzi do przedszkola i mysle,ze po prostu nie ma sie jak zmeczyc....zeby pasc nam szybciej....

Poszlam rano do sklepu po buleczki i warzywka na gulasz i bylo tak przyjemnie....zimno bo -11 ,ale zero wiatru i piekne sloneczko:) Miodzio:) uwielbiam taka pogode:)

Teraz w ramach przekaski wcinam jezyki:) hahah

Asiulka nie wiem czy juz pisalam czy sie powtarzam ,ael duuuuzo zdrowka dla Was:* i moze faktycznie to ten migdal.....

Zapominajko
spokojnie....wszystko bedzie dobrze;)

Kajaczku
juz myslicie o nastepnym....niezli jestescie:p hahhaha ja tez mysle,ze na poczatku tak do 3-4 lat fajnie byloby maluchom razem... to zawsze jakies towarzystwo.....:)

Vive, Myszka zycze Wam wiecej tak owocnych porankow;)

Dobry wieczor Kochane:tak:
Fifi nadal ma wysoka goraczke, co spadnie to za chwile wraca. Ehhh jutro chyba znow musze sie przejsc do pediatry. Ale juz nie smece o chorobach;-)

Zapominajko jesli te infekcje gornych drog oddechowych beda sie czesciej pojawiac to wybiore sie do jakiegos dobrego laryngologa. Pediatra poki co nie dopatrzyla sie zadnych problemow z migdalami.
Jesli chodzi o wizyte to ja pamietam stresowalam sie przy kazdej:tak:

Kanus dziekuje bardzo:tak: Mozesz sie powtarzac, zdroweczka nigdy za malo:***

U nas ze spaniem jest tak, ze Fifi jak wstaje (a sa to rozne godziny, zwykle 7.30-9) idzie na dol i sam oglada bajki. A Zuzia po przebudzeniu potrafi jeszcze pol godziny mnie miziac i glaskac, wiec moge sobie jeszcze troche polezec:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry