reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kawkę chcę :tak:

A potomka będę broniła przed niedokształconymi babami. W końcu sam sobie z nimi nie poradzi.

A Fabian całkiem fajnie, choć ze skodą mi się kojarzy :-D

Ciekawa jestem czy Madzienka dzis do domu wyjdzie. Chyba do niej napiszę jak telefon podkarmię :tak:

Agatkas ja sobie zdaję sprawę, ale mnie wkurzyły.
Poczytałam sobie o rozwoju emocjonalnym 4-latków i różnych innych przedszkolnych umiejętnościach. I cóż. Po raz kolejny widzę, że one nie miały racji. Im bardziej brnę, tym mam większą ochotę pojechać sobie z nimi.
A jak wezmę pod uwagę fakt, że Iggy 3 tydzień chodzi do przedszkola, bo wcześniej od października chorował to....
Pilnujcie mnie, żebym nie wybuchła, bo zemsta podobno najlepiej na zimno smakuje!

Ostatnia edycja:
reklama
pierwszy porządny post w dniu dzisiejszym...a nie jakieś sranie w banie jak moje i Zapominajki :szok::-D

już stoi na stoliku, z mleczkiem ?

mi się Fabian też bardzo podoba...:tak: jakbym miała synka to kto wie czy tak właśnie nie będzie się zwał :-)

Agatkas za twoje rogaliki dałabym się pokroić :-D przepysznie wyglądały...duzo jeszcze zostało ?:-D

Zapo dobra, dla Ciebie zrobie bez...:-)

ja już chyba nie testuje, bo po ostatnich akcjach w październiku mi się odechciało...:zawstydzona/y:
A poza tym u Nas takie starania,że żadne...jak mam płodne to są ciche dni...:-D Leje z męża,że specjalnie mnie wtedy wkurza...:szok::-D

On chce ale nie chce...no mówię Wam,że nam wiecznie coś wypada...jak nie urok to sraczka...:zawstydzona/y: i się chłopina boi czy podołamy sobie z dwójką bombli.:baffled: Ja też się jakoś tego obawiam...ale z drugiej strony ile mam czekać, wg mnie i tak miedzy dziećmi bedzie kolosalna różnica wieku...a my póki co w mieszkaniu...więc pokoju razem mieć nie będą bo się prędzej zagryzą...w sumie mamy 3 pokoje więc nie ma tragedii...ale hmmm...

Cześć;
Pyciol któraś kawę musi robić, a że ty przed szereg sie wyrywasz to i robisz.

Małż rano powiedział przedszkolankom o tym, ze ta opinia potrzebna. No i po minach i bólach ma być na poniedziałek - ale niechętnie, z oporami i problemami. Że po co, dlaczego i w ogóle "nieprzesadzajmy" :-D
Wiedziałam!
Zamierzam to w razie czego wykorzystać :sorry2:

Wkurzyły mnie!

Pyciol, nie czekac nie czekac...
Dzialac:-D

kurcze, a ja mam cykora na maksa, bo mam takie bolesne skurcze...musze moze zadzwonic do szpitala...i to tak od 6 rano, kurcze, nie mam porownania bo Marysie przeciez wywolywali i samoistnych skurczow nie bylo..cisnie mnie na pecherz caly czas jakbym miala zapalenie pecherza...S nie ma, o tej godzinie juz pewnie z 200 km stad..te cholerne przepowiadajace moga byc takie bolesne?

zapomnialam powiedziec dd..

Kajak dzwoń , nie czekaj...nie wiadomo co to...
Skurcze są bolesne, i ja miałam parcie na pęcherz...
Dzwoń i daj znać...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry