Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tzn że to chyba normalnemisia mam identycznie jak ty hehe![]()
A ja tak prasowałam pościel i tak bym juz chciała miec Małego w domku.
:-):-):-) Ale się ciesze, że u Nas w końcu zacznie się cos dziać :-) Już się nie mogę doczekać kiedy gorąca linia grudniówek ożyje.gorąca linia grudniowek i lista rozpakowanyh mam hehejuz niektore z nas sa w 35 tc wiec juz porod tuz tuz
tak bardzo chcialam zalozyc ten rozpakowany watek
jej nie mogę uwierzyć że juz tak malo czasu zostalo![]()
czyli za 3 tygodnie:-):-):-) Ale się ciesze, że u Nas w końcu zacznie się cos dziać :-) Już się nie mogę doczekać kiedy gorąca linia grudniówek ożyje.
Stawiam na to, że po 15 listopada nam wątek ożyje![]()

na szczęście mąż poszedł, bo spory kawałek mamy do poczty.
chyba chciałabym, żeby czas szybciej płynął, żeby mój syneczek był już po tej stronie brzucha

i stymulacja brodawek. przestrzegaja wlasnie zeby w ciazy nie 'bawic' sie brodawkami i nie masowac zbytnio piersi bo stymuluje pokarm/oksycytyne i moze doprowadzic do przedwczesnego porodu. ale slyszalam, ze niektore kobiety wlasnie uzywaja nawet laktatorow do stymulacji aby rozpoczac akcje.