Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewa ja mam na to sposób jużbezczelnie sobie upatruję ofiarę i się jeszcze bardziej bezczelnie gapię na jej twarz albo w oczy, bez senkundy przerwy
czująąąą ludzie te wlepiające się w nich nieustannie moje gały
![]()
ainah21 - Wiki za mną chodzi i chce oglądać Twoje zdjęcia brzuszka z serduszkiem.... "pokaź bziusiek cioci Hani" chyba go wydrukuję![]()
jeju zamęczy mnie ten kaszel.....tak sobie myślę że może ja mam jeszcze i zapalenie oskrzeli jakieś bo aż mi dudni jak kaszlę, mam takie ataki że aż mi łzy z oczu lecą(( a wczoraj mnie laryngolog nie osłuchiwała - mówiła że kaszel przy zatokach owszem, no ale taki???!!!! a jeśli coś tam by było nie tak w tych oskrzelach to myślicie że ten antybioyk co biorę to i na to też pomoże???
A można nam jakiś syrop łykać? można prawoślazowy? albo Drosetux przeciwkaszlowy choć na noc?!
no megaheheheh tak jej się spodobał ?))))
Sarka, ja czytałam że można Flegaminę brać w ciąży. Mi zawsze pomagała... na pewno pani w aptece doradzi.A można nam jakiś syrop łykać? można prawoślazowy? albo Drosetux przeciwkaszlowy choć na noc?!
myangel - masz racje z tym piciem. i na pewno do porodu nie mozesz sama prowadzic, bo to niebezpieczne!!! moj maz sam z siebie niedawno powiedzial, ze niedlugo przyjdzie czas odstawienia wieczornego piwka![]()