Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ehhh
też nie wiem o co chodzizresztą po tej ekspedientce nie powinnam się w sumie spodziewać innej odpowiedzi - wyglądała jak chłop z wąsami - i przypuszczalnie nie była nigdy w ciąży, co więcej po twarzy można by wnioskować że jest jeszcze dziewicą.....:////
dobreeeeee...................po twarzy można by wnioskować że jest jeszcze dziewicą.....:////
Jeśli chodzi o kasy pierwszeństwa to my niby tez podchodzimy, ale ja się tak pchać nie umiem za to mój G. z usmiechem na twarzy masując mnie po brzuchu mówi niby do mnie, ale tak żeby wszyscy w kolejce słyszeli " no pchaj się przecież masz pierwszeństwo". W ikei to lubi praktykować. Ja nie umiem tak się pchać i stoje a G. zabija mnie wzrokiem. A może to on jest w ciąży??
Kurde myślałam że nie oprę się pokusie aby zobaczyć czy moj kot potrafi latać z piątego piętra