olcia100
Fanka BB :)
cześć babeczki!
u nas dalej ponurzasto
aluska do teściów jadę dzisiaj
mam nadzieję, że szybko zleci
sunflower trzymam kciuki, abyście wytrzymali jeszcze troszkę
missiiss buźka kochana. Coś czuję, że Jasio chce być pierwszy
Pamiętaciejak Wam pisałam, że mój Mati brał udział w konkursie pt brzechwolandia? Zajął 2. miejsce!!! Teraz będzie reprezentował szkołę:-) Jestem strasznie dumna, tym bardziej, że wcale się nie przygotowywał do tego wiersza. Pani w pon. powiedziała mu, że ma sobie odpuścić bo nie umie tekstu-konkurs we wtorek dnia następnego, a on się tak za to zabrał, że tekst opanował w 2 godziny
u nas dalej ponurzasto

aluska do teściów jadę dzisiaj
mam nadzieję, że szybko zlecisunflower trzymam kciuki, abyście wytrzymali jeszcze troszkę
missiiss buźka kochana. Coś czuję, że Jasio chce być pierwszy

Pamiętaciejak Wam pisałam, że mój Mati brał udział w konkursie pt brzechwolandia? Zajął 2. miejsce!!! Teraz będzie reprezentował szkołę:-) Jestem strasznie dumna, tym bardziej, że wcale się nie przygotowywał do tego wiersza. Pani w pon. powiedziała mu, że ma sobie odpuścić bo nie umie tekstu-konkurs we wtorek dnia następnego, a on się tak za to zabrał, że tekst opanował w 2 godziny
Ostatnia edycja:

Może rzeczywiście się człowiek nakręca, bo Wy tu już na finiszu, mój lekarz też uznał że w każdej chwili może się zacząć więc jak tu się nie nakręcić
To byl chlopczyk..
i jeszcze sie rano pyta, dlaczego mam taki zly humor
przecież powinien wiedzieć ze Tobie teraz potrzebny jest odpoczynek