• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
pierwsze co mi się skojarzyło to po prostu fakt, że przygotowujesz się porodu :) ja bym się trochę coli napiła, żeby się nie odwodnić. zresztą jeżeli to oczyszczenie przed porodem to chyba to normalne i dziecku nie powinno zaszkodzić.

Mi tez na myśl od razu przyszło przygotowywanie się do porodu poprzez oczyszczanie :)

że się tak podzielę dość intymną sprawą ale od 3 dni mam biegunkę - może biegunka to nie jest dobre określenie bo nie wywraca mnie na lewą stronę -nie mniej jednak czyści - pije dużo w związku z tym ale już teraz się zastanawiam czy to może zaszkodzić dziecku?

ja mam tak od tygodnia... czasami dochodziło do 3-4 posiedzeń... u mnie to też nie jest biegunka, ale stolce są bardzo luźne.. zauważyłam że po mocnym skurczu/ spięciu często mnie goni na tron :)

Olcia - palce lizać - i mimo że przed wczoraj miałam spagetti, wczoraj pomidorową, to dziś będę robiła fasolkę:):):) bo mi język za przeproszeniem w tyłek ucieka. Zresztą my z mężem lubimy pomidorowo hehe, i ciężko w sumie też.

Renczysia, Margaryt, achhh i hejcz jeszcze ( która puste butelki po wodzie do szpitala zabiera zabrać:D ) - cieszę się że Wy też macie "dziury" w mózgu, jest mi z tym o wiele raźniej hehe.

Echhh ciekawe ile grudniówek się w listopadzie rozpakuje w sumie:)

Kurcze zasneło mi się i pospałam ze dwie godzinki, i już mi się nic robić nie chce.....a taaakie miałam plany.....

do fasolki też zawsze daję majeranek :) ale mi smaka narobilaś. chyba faktycznie sobie ugotuję - może jutro :D

a co do tych problemów kiblekowych - nie każdy ma biegunkę, nie kazdy się tak od razu oczyszcza ale jednak to się często zdarza i nie jest powiedziane, że potrwa tylko kilka godzin tak więc nie zgodzę się asia z tobą, że to nie to w przypadku sunnflower. ja jestem prawie pewna, że będzie kolejne dzieciątko z nami. i jak widać mamolka tez się chyba powoli szykuje :)
co do samego porodu i spraw z tym związanych ja sie zdecyduję raczej na lewatywe. jeden stres mniej będzie podczas porodu.

tak więc dziewczynki meldujcie się w miarę często!! ciekawe jak tam hannah. muszę zajrzeć na odpowiedni wątek bo nawet nie wiem czy moze cos napisała juz.
a missiiss nadal milczy??????????

mamolcia ja nie widzę wątka gratulacyjnego ;(

missiiss pisała do mnie, są w dwupaku, fenka odstawiają za półtora tygodnia.Po za tym ma się chyba dobrze:):) Także nie martwimy się na razie:)

A do Hannah ma któaś z Was numer żeby napisać czy wszystko ok? na ip trochę schodzi.... może zaraz się pojawi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry