Antylopka
Potrojna mamuska
obowiązkowo majeranek do fasolki!Olcia100 jak dodasz do fasolki majeranku to nie będzie skutków ubocznych, ja tak ostatnio zrobiłam i było git:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obowiązkowo majeranek do fasolki!Olcia100 jak dodasz do fasolki majeranku to nie będzie skutków ubocznych, ja tak ostatnio zrobiłam i było git:-):-)
pierwsze co mi się skojarzyło to po prostu fakt, że przygotowujesz się poroduja bym się trochę coli napiła, żeby się nie odwodnić. zresztą jeżeli to oczyszczenie przed porodem to chyba to normalne i dziecku nie powinno zaszkodzić.
że się tak podzielę dość intymną sprawą ale od 3 dni mam biegunkę - może biegunka to nie jest dobre określenie bo nie wywraca mnie na lewą stronę -nie mniej jednak czyści - pije dużo w związku z tym ale już teraz się zastanawiam czy to może zaszkodzić dziecku?
mam pytanie- czy widzicie w tematach przyklejonych "Wątek gratulacyjny"?
mam pytanie- czy widzicie w tematach przyklejonych "Wątek gratulacyjny"?