Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nio - teraz jest fajniedobra - chyba już jest ok z wątkiem gratulacyjnym- nie powiem tak zagrzebałam się w tych tematach że ciężko było![]()
oglądałam dziś Między kuchnią a salonem jak prasowałam i było o seksie w ciąży. Koleś na koniec stwierdził, że najlepza pozycja to jest "na jeża".
- jak się kochają jeże?
- ostrożnie!
leje z tego, hehe
oglądałam dziś Między kuchnią a salonem jak prasowałam i było o seksie w ciąży. Koleś na koniec stwierdził, że najlepza pozycja to jest "na jeża".
- jak się kochają jeże?
- ostrożnie!
leje z tego, hehe

- jak się kochają jeże?
- ostrożnie!
leje z tego, hehe
ale o tym zaraz...
Ale do niczego dobrego to nie prowadzi a już na pewno nie do tego żeby facet zrozumiał....Rozmowa i raz jeszcze rozmowa- to wersja trudniejsza niż foch, ale bardziej opłacalna w przypadku osób które się darzą szacunkiem i miłością:-)
Tak się odstresowałam, poczułam super. Wracam do domu i co???