• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja chyba tez pomarudze w z rana - niby spalam, ale budzilam sie 3 razy i jeszcze jakies sny mialam zawile ... juz chyba w tej ciazy dobrze nie pospie :baffled:

u nas pogoda tez do bani - szaro, buro i pada. sama nie wiem co ze soba zrobic ...

reklama
pod koniec ciąży ponoć się chudnie, a jak tak jak Ty masz wiele "przeżyć" to bym się nie dziwiła specjalnie że schudłaś, ja z tą nadzieję staję na wadzę, ale u mnie to się nie sprawdza ;)

Witam, nudzi mi się być w ciąży już - już chcę urodzić.
Mój mąż wczoraj powiedział że muszę urodzić w czwartek bo jemu tak pasuje w pracy - mam nadzieję że tak będzie.
O rybkach i akwarium mogłabym chyba całe tygodnie opowiadać - tu przyznaję że normalna na tym punkcie nie jestem i nawet własne forum rybkowe mamy - wkleję fotkę naszych rybek - nie jest to akwarium dekoracyjne tylko hodowlana ale rybki ładne ;)

Coś pięknego :)

pod koniec ciąży ponoć się chudnie, a jak tak jak Ty masz wiele "przeżyć" to bym się nie dziwiła specjalnie że schudłaś, ja z tą nadzieję staję na wadzę, ale u mnie to się nie sprawdza ;)

No wlasnie ja ostatnio zapielam sie w kurtke w ktora jeszcze miesiac temu nie weszlam.No i jak siedze to brzuch mi mi sie opiera na uda tzn ze jest duzo nizej.Czyzby godzina zero byla coraz blizej:szok:

przy Wiktorii nic nie schudłam w 9 miesiącu, za to w dwóch pierwszych ponad 2 kg (ale łącznie na koniec było +11 kg, więc raczej nie miałam z czego chudnąć)

hejka brzuchatki!

ależ was nadrobić to istne wyścigi...
ja już jestem pewna że będę miała nie grudniowe a listopadowe dziecko - lekarz wczoraj stwierdził że mam się stawić na planowaną cesarkę 30 listopada, z przyjęciem do szpitala 29ego... więc zostały niecałe dwa tygodnie, choc tak na prawdę to dla mnie to mogłoby już być i jutro
miłego dzionka
idę leżeć, bo strasznie mi ciężko usiedzieć a i ciekawą książkę mam do poczytania

hejka brzuchatki!

ależ was nadrobić to istne wyścigi...
ja już jestem pewna że będę miała nie grudniowe a listopadowe dziecko - lekarz wczoraj stwierdził że mam się stawić na planowaną cesarkę 30 listopada, z przyjęciem do szpitala 29ego... więc zostały niecałe dwa tygodnie, choc tak na prawdę to dla mnie to mogłoby już być i jutro
miłego dzionka
idę leżeć, bo strasznie mi ciężko usiedzieć a i ciekawą książkę mam do poczytania

No to bardzo dobre wiadomosci:tak:

Cześć dziewczynki.
Pogoda pod zdechłym azorem,pada i zimko,nawet wychodzić się nie chce.
Ja wczoraj jakaś zdołowana i nawet do was potem nie zaglądałm,bozieeee ile czytania z rana miałam:-D
U mnie dziś lepiej,wczoraj poważna rozmowa z mężem,najpierw ostra wymiana zdań,ale powiedziałam wszystko co mnie boli i chyba doszliśmy do konsensusu,ale to okaże się w praniu.Narazie jest oki,ale jak stwierdził mój Ł u mnie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie przez te hormony.

Temat rybkowy mnie zafascynował,uwielbiam te stworzonka i marzy mi się akwarium,Sun normalnie cuda nie ryby,mogłabym pewnie u ciebie siedzieć i godzinami się gapić na twoje śliczności.

reklama
Cześć i czołem!
U nas pogoda okropna, a ja muszę się wybrać na zakupy. Trochę się boję takiego spacerku, bo ostatnio mała coraz częściej uciska na jakiś nerw i okropnie drętwieją mi nogi. W domu radzę sobie z tym lądując na chwilę na czworakach, ale na ulicy raczej takich numerów odstawiać nie będę ;-)

Zazdroszczę opadających brzuszków. Mój pcha się cały czas do góry. W ogóle prawie świńtuch nie chciał rosnąć do przodu - ledwo udało mu się osiągnąć 93 cm w pępku - za to kończy się chyba w okolicach mojego przełyku. I przez to okropnie boli mnie wątroba. Ja już chcę tego stwora urodzić. Niech go tatuś trochę ponosi, a nie ciągle ja!

Też się niepokoję o Missiiss. Ale najważniejsze, że jest w szpitalu i jakby się coś działo, to będzie miała szybka pomoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry