Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam, nudzi mi się być w ciąży już - już chcę urodzić.
Mój mąż wczoraj powiedział że muszę urodzić w czwartek bo jemu tak pasuje w pracy - mam nadzieję że tak będzie.
O rybkach i akwarium mogłabym chyba całe tygodnie opowiadać - tu przyznaję że normalna na tym punkcie nie jestem i nawet własne forum rybkowe mamy - wkleję fotkę naszych rybek - nie jest to akwarium dekoracyjne tylko hodowlana ale rybki ładne![]()
pod koniec ciąży ponoć się chudnie, a jak tak jak Ty masz wiele "przeżyć" to bym się nie dziwiła specjalnie że schudłaś, ja z tą nadzieję staję na wadzę, ale u mnie to się nie sprawdza![]()

przy Wiktorii nic nie schudłam w 9 miesiącu, za to w dwóch pierwszych ponad 2 kg (ale łącznie na koniec było +11 kg, więc raczej nie miałam z czego chudnąć)pod koniec ciąży ponoć się chudnie, a jak tak jak Ty masz wiele "przeżyć" to bym się nie dziwiła specjalnie że schudłaś, ja z tą nadzieję staję na wadzę, ale u mnie to się nie sprawdza![]()
hejka brzuchatki!
ależ was nadrobić to istne wyścigi...
ja już jestem pewna że będę miała nie grudniowe a listopadowe dziecko - lekarz wczoraj stwierdził że mam się stawić na planowaną cesarkę 30 listopada, z przyjęciem do szpitala 29ego... więc zostały niecałe dwa tygodnie, choc tak na prawdę to dla mnie to mogłoby już być i jutro
miłego dzionka
idę leżeć, bo strasznie mi ciężko usiedzieć a i ciekawą książkę mam do poczytania