sunnflower
Fanka BB :)
lwiczka - zapraszam - w sumie daleko nie masz a kto wie może jakbyś przyjechała samochodem dzisiaj to razem byśmy na porodówkę jutro wystartowały - zobacz jak fajnie by było 
jak mi się będzie chciało to zejdę do piwnicy i pstryknę fotki par rybek bo akurat mają młode, a to tak specyficzny gatunek że małe jedzą śluz z ciała rodziców i wygląda to po prostu bombowo bo dorosła ryba oblepiona jest małymi rybkami
jak mi się będzie chciało to zejdę do piwnicy i pstryknę fotki par rybek bo akurat mają młode, a to tak specyficzny gatunek że małe jedzą śluz z ciała rodziców i wygląda to po prostu bombowo bo dorosła ryba oblepiona jest małymi rybkami
, myslalam, ze cos się ruszy ale gdzie, tam, obudziło mnie kilka mocniejszych skurczy w nocy i wszystko się uspokoiło... TEraz znów ćmi...
;-)
POtem też mam zamiar do miasta pojechać, przynajmniej deszcz nie pada to trzeba korzystać
Ale naprawdę muszę powiedzieć że masz śliczności w domu,a ja tak kocham te wszystki stworzonka,nawet glonojady są śliczne,ale niestety mąż jakoś nie daje się namówić na akwarium:-( ale mam nadzieję że dopnę swego i może za pół roku,rok wykombinujęcoś co go przekona. Musiałabym mu pokazać twoje maleństwa,może by się przekonał:-)