• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

jestem:)
prądu nie miałam:/
mammmmmooo ale się dzieje:D:D:D:D

achhh zazdroszczę rozpakowanym:)
Mamolka uściskaj Olcię:****, kurcze, wymęczą ją strasznie.&&&& kciuki żeby poszło sprawnie i szybciutko:)
Bodzinka skrajny wcześniak?? ...w sumie szkoda, bo pewnie byłabyś już mamą a tak to musisz czekać:/ buuuu....
Wiolcia:D:D welcome home :):) super że już w domciu:****

No i dzieewuszkę mamy:):) no czad normalnie:)

Ja dziś same dobre wiadomości ale to opiszę na odpowiednim wątku:)

Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
A ja znowu spać nie mogę,już mam dosyć tych nocek. Wstaję co chwilę,budzi mnie każdy szmer,do tego biodra i pachwiny bolą że nie wiem jak leżeć. Chyba spróbuję na siedząco spać:-)

Agbar te bóle jak na @ to chyba normalne,ja już też chyba tydzień je odczuwam,ale tak jak mówisz duża przerwa była więc narzekać nie możemy:-)

To idę się usiąść,może zasnę:-D

lwiczka chyba chcialas napisac ide postac :P:P moze zasne heheeh ja spie na lewej stronie i podobno masakrycznie chrapie :O :D ale mi wstyd az zaczelam probowac sie kontrolowac :O pilnuje przerz sen by nie chrapac a i tak nie idzie obled heeheheheh

Salomii to nie głupie:-D,może na stojąco byłoby lepiej,bo jak siedzę to mnie znowu zgaga męczy:-)Czuję się jak tankowiec na jeziorze hi hi,wielki,ciężki i niepasujący do otoczenia,już by Wiki powoli mogła myśleć o wychodzeniu,bo wg usg jestem w 37 tyg.wagę ma już jak Oliwka urodzeniową. Jak ja zazdroszczę Wiolci,Olkale i pozostałym.

ainah ja ostatnio się aż wystraszyłam,tak mnie bóle wzieły,no ale gin mówi że to normalka

A ja nadal nie śpie:angry::angry::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
sms od Olci100:

Hej. Mi gnojki przebili pęcherz :( zła jestem bo mała wysoko, wody były czyste, ja mam rozwarcie na 3 cm, szyja skrócona o 70 % a oni uparli się by ją wydostać na siłę :(

Oj współczuję ja bez wód rodziłam i teraz boję się tego jak ognia. Jak słysze co się w tych szpitalach dzieje to....

Ja miałam dzisiaj koszmarną noc. Nie mogłam spać ani na jednym ani na drugim boku. Łapały mnie skurcze nóg od samego biodra do kostki i wyłam jak pies. Teraz chodzę jak stara babcia bo wszystko obolałe. Wczoraj po tym badaniu wszystko mnie rozbolało na nowo a było już tak fajnie.

Ostanie dni ciąży to jakiś koszmar. Już poraz drugi to przechodzę i stwierdzam że to jest po to aby kobieta już miała tak dosyć aby na poród udała się z radością i w podskokach ;)

Ostatnia edycja:
hejka brzuchatki!

Ostanie dni ciąży to jakiś koszmar. Już poraz drugi to przechodzę i stwierdzam że to jest po to aby kobieta już miała tak dosyć aby na poród udała się z radością i w podskokach ;)
istna prawda! pod tym się podpisuję, jak mam za tydzień mieć już na rękach małą to już chcę by te 7 dni zleciało niepostrzeżenie, a tu coraz bardziej a to coś dolega albo jest niesamowicie ciężżżżżko...

Hej dziewczynki,
Ja tylko się przywitać, bo zaraz jadę spuścić sobie krew:-):-) Pogoda u mnie fatalna ale już jestem przyzwyczajona bo to chyba już tydzien pada, masakra. Czekam na wieści jakieś na goracej linii.

Dzień dobry z rana - noc jak noc - jak zwykle fatalnie... dzisiaj nie rodzę bo mi nie pasuje - mam masę rzeczy do zrobienia ;)
Trzymam kciuki za dzień dzisiejszy - ciekawe jak tam Olcia no i co z tą missi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry