Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi się podoba
a czemu koniec połogu? przeciez można wczesniej, jesli się dobrze czujesz. Mi tabsy zapisała połozna od razu w szpitalu, żeby brać od 21 dnia po porodzie. Pamiętam, że w Pl zapisywał dopiero lekarz na wizycie popołogowej, a pierwsza owulacja może nastąpić około 25 dni po porodzie.lepiej nie, wystarcza mi juz erotyczne sny a gdzie tam koniec połogu![]()
Jestem po pierwszym wózkowym spacerku z Adasiem i musze pochwalić wózek, bo jest super
sun - czekam kiedy się rozpakujesz. Przyznaję, że inne mamuśki nei wzbudzają we mnie tyle zainteresowania.
mi się podobanawet bardzo
a czemu koniec połogu? przeciez można wczesniej, jesli się dobrze czujesz. Mi tabsy zapisała połozna od razu w szpitalu, żeby brać od 21 dnia po porodzie. Pamiętam, że w Pl zapisywał dopiero lekarz na wizycie popołogowej, a pierwsza owulacja może nastąpić około 25 dni po porodzie.
a tak w ogóle, to wczoraj własnie mówiłam mężowi, że ma taką ochotę.... ehhhh... a to dopiero tydzięn po porodzie i jeszcze troszkę ze mnie leci... ale myśle że góra dwa tygodnie i będzie po sprawie, może nawet mniej![]()