Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asjaa, tak jestem bardzo zadowolona z opieki w miejskim, nawet powiem że sytuacja się poprawiła w porównaniu z pierwszym porodem choć i wtedy nie narzekałam, dlatego tobie też życzę polepszonych wrażeń i spokojnego porodu!misia, wrublik - nareszcie w domku
wrublik - jak tam opieka w miejskim? zadowolona jesteś?
mnie jakoś ta pogoda przygnębia, chociaż stanowczo cieplej jest
ale już bym chciała być po!! jakoś ciąży mi ta cukrzyca i nadciśnienie
sarka - ciśnienie ciut wysokie, ale nie przekracza norm.
a tak to jeszcze dobre 2cm zostalo.ja nie mam szwów, macica mi sie obnizyla do momentu wyjscia ze szpitala do poziomu okolo 2 tygodni po porodzie. w PL tez nie mialam szwow i nie kazali mi czekac 6 tygodni, bo to czas umowny. wiadomo, ze dwa dni po to niekoniecznie, ale mysle ze 3-4 tygodnie gdy juz jest czysto i sucho to dlaczego nie?a ja wczoraj czytałam w Mam dziecko, że należy odłożyć seks właśnie do po wizycie popołogowej, że w czasie połogu współżycie może prowadzić do infekcji i zakażeń...
yyy, wszędzie piszą i mówią co innego,
gratuluje podjecia decyzji. badz dzielna i nie daj slodkim obietnica. jak mu bedzie zalezec, to nie mieszkajac z Toba pokaze, ze sie zmienil.W porządku Sunnflower to żadna tajemnica.Dokładnie tydzień temu się wyprowadziłam.
wkurza mnie to, ze nie wiem, czy na swieta bede z brzuchem czy nie - przez to na nic nie moge sie zdecydowac ... w szlafroku chyba w wigilie wystapie ;-)