Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie wiem co Ci faceci wyprawiają...Ach jo..No nic trzeba wyjść po chlebek i po napoje a z dwójka to niezła wyprawa...Bodzinka - no właśnie...skąd ja to znam...ostatnio coraz bardziej stwierdzam, że mój M chyba nie zdaje sobie sprawy co to jest małżeństwo...![]()
Bodzinka - no właśnie...skąd ja to znam...ostatnio coraz bardziej stwierdzam, że mój M chyba nie zdaje sobie sprawy co to jest małżeństwo...![]()
mój co gorsza nie wie co to ojcostwo![]()
. Przedszkole zamknięte z powodu zbyt małej ilości dzieci zgłoszonych na dzisiejszy dzień
. Dobrze, że Mati jest grzeczny. Kochany synek.:-)
). Młody reagował na nią spaniem, żadnego obrzęku, wysypki, gorączki dosłownie nic
, tylko spanie. To dosyć drogie było bo 250 zł
, ale dostaniemy sporo pieniędzy za urodzenie, to jego pieniążki w końcu i z nich mam zamiar zapłacić. Nic więcej dodatkowego nie biorę. Zastanawiałam się nad rotawirusem jeszcze, ale o to dopytam lekarza czy jest sens(ryzyko przyniesienia przez Matiego z przedszkola).