Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się Aluśka. Będzie dobrze. Najważniejsze, że ją w końcu zdiagnozowali.
My dziś debiut brokułowy. Jak zobaczyłam cenę za słoiczekto kupiłam więcej świeżych i wszyscy dzisiaj na obiad dostali. Zmieliłam razem z ziemniakiem. Mały wciągnął to momentalnie
!!!
He, tak jak mówiłam M pozmieniał sobie ustawienia, po wgrywał programy, teraz kazał sobie ściągnąć Mozillę, bo on nie wie gdzie, komputerowiec od 7 boleści
. Wszystko bez żadnego anty
, ciekawe jak długo ten notebook pociągnie jak tak będzie robił. Nie chce słuchać żony, to nie
! Już się mnie pyta skąd ta ikona na pulpicie się wzięła
, bo wcześniej nie było? No więc ja, że telepatycznie z kompem jestem połączona
i wgrałam ją będąc w Biedronce
!!!
Poszedł spać wieeelllce zmęczony po pracy!!! Obiecałam psu, ze nadrobię jej krótkie spacery w tygodniu i zabiorę na dłuższe hasanie w weekend
. No więc zaraz M będzie miał pobudkę.
U nas tez nie długo będzie lepiej,aż za bardzo,ale wolę lato niż zimę![]()
. M pojechał już do pracy więc nie smęci mi nikt nad uchem
. Pochwalę się jeszcze zdjęciami nowych kwitnień na forum kwiatkowym i chyba pójdę spać. Rano trzeba wstać ubrać dzieciaki i zawieść starszaka do przedszkola.
tutaj dopiero wieje. no ale to już normalne. ja wciągam na body bluzę, czapeczkę i śmigamy na dwór. do tego walczę, żeby mały skarpetek nie zdejmował :-) i jest tylko tak ubrany - czyli lekko, a i tak jak eskimos przy tutejszych dzieciakach wygląda.