Renczysia - artykuł o tej kobiecie jest też w Wybiórczej. Między wierszami można wyczytać, że ta kobieta ma już 2 dzieci. Z najstarszym w ogóle nie utrzymuje kontaktu - mówi "chyba jest u babci"
, a młodsze - 7-letnie - też jej niedawno odebrano, bo było zaniedbane i nie chodziło do szkoły. No i oczywiście postawa roszczeniowa - czemu mi nikt nie pomaga. Tylko dzidziusia żal...
Sarka - ja podałam 2 razy, a teraz 2 dni przerwy, bo mi sie nie chciało gotować
Niby powinno sie codziennie i 2 razy w tygodniu ryba, ale ja z ryba jeszcze czekam.
Agaj - ja mam spacerówkę w komplecie z gondolką. Cóś takiego, kolor czerwony IMPLAST Bolder Eco Line 2 w 1 +TORBA +KURIER Wa-wa (1634835953) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem zadowolniona, bo wózio skrętny i ładny, a budkę się opuszcza i słonce nie razi. Minusy - waga, ale mam windę od poziomu gruntu.

Sarka - ja podałam 2 razy, a teraz 2 dni przerwy, bo mi sie nie chciało gotować

Agaj - ja mam spacerówkę w komplecie z gondolką. Cóś takiego, kolor czerwony IMPLAST Bolder Eco Line 2 w 1 +TORBA +KURIER Wa-wa (1634835953) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem zadowolniona, bo wózio skrętny i ładny, a budkę się opuszcza i słonce nie razi. Minusy - waga, ale mam windę od poziomu gruntu.