reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Włosy wyprane, ciasto zaraz wkładam do piekarnika, jeszcze nas spakuję na jutro i koniec!! :)

Nie zapomnij wyprasować jeszcze. ;)

Ludzie żyją w gorszych warunkach, piją i jakoś im nie zabierają dzieci.
Moja sąsiadka jak urodziła to bardzo piła (typ imprezowiczki z przygodnymi znajomościami) i mimo, że opieka przyjeżdżała i chciano odebrać jej dziecko, to nie zabrano, bo w końcu wzięła się w garsć.

Asjaa takie chrupki są w Stokrotce.

Ostatnia edycja:
reklama
Wrublik jak ja Ci dziękuję za wskazówki do karmienia, Zuzanka już dziś załapała o co chodzi z łyżeczką i nie musiałam jej oszukiwać butelką, zjadła choć nie wiele, ale zjadła połowę słoiczka zupki, po południu dostanie jeszcze jabłuszko i zobaczymy czy będzie tak samo pięknie jadła jak obiadek:-D

jeszcze jutro jarzynowa, a w sobotę dam jej dynię z ziemniakiem:-) jak na razie jemy te po 4 m-cu, bo jak ona jeszcze warzyw dobrze nie je to na mięsko chyba za wcześnie,

i kupiłam kleik kukurydziany, myślicie, że mogę już go dać na noc dziś do mleka czy jednak poczekać kilka dni żeby za wiele tych nowości na raz nie było?

Zuzka pięknie dziś piszczy, wydaje nowe dźwięki i zbitki głosek:-)
nooo, jak na razie postarała się na dzień mamy:-)
i właśnie matę roznosi piszcząc wniebogłosy,
no to gratki za postępy, ale nie zdziw się jak czasem jej jakiś smak nie podpasi - Wiktorii bardzo nie smakowała np jarzynowa, bo za dużo chyba wyczuła tam pietruchy a dynia z ziemniakiem za pierwszym razem poszła ładnie a za drugim było bee, za to dynia z żółtkiem była jedzona mało co nie wszystkimi czterema łapkami :)

Tunia czy ten Twój ulubiony sprzedawca na all ma też ciuchy dla chłopców? Możesz mi podać jakiś link do niego czy coś? Mamy braki w bodziakach na krótki rękaw.

U nas też braki w krótkich rękawach...:/ Wszystkie za krótkie. Dwie pary są ok...

Mam ten test strumieniowy. Jutro wielka chwila prawdy ;)

A teraz uciekam, bo za 15 minut będą goście, a my dopiero ze spaceru wróciliśmy...

Witam i wszystkim mamusiom wszystkiego naj naj zycze:-)
A to w prezencie:-) YouTube - &#x202a;MATKO MOJA&#x202c;&rlm;

Cristalrose czy ty podajesz w jednej zupce miesko z jajkiem czy cos pokrecilam??
Z żółtkiem, a raczej połową, zgodnie ze schematem. W jednej zupce, ale mięska to jest odrobina. I 2-3 warzywka, np dziś ziemniak, brokuły i indyk - prawie wylizał michę, 200g i było mało:szok: Ale faktycznie smaczne, sama bym zjadła, ale ja na dukanie to wyposzczona jestem jeśli idzie o ziemniaki:-D

Bo z tego co mi wiadomo to miesko podaje sie 3-4 razy na tydzien a co drugi dzien polowa ugotowanego zoltka (zamiast miesa) :tak:.Tyle bynajmniej sie dowiedzialam na spotkaniu z dziecieca dietetyczka.

Ewa - kciuki za wynik po Twojej myśli!
ale miałam przeżycie, aż musiałam do męża do pracy zadzwonić, żeby szybko przyszedł:(czytałam książkę (mały spał a Mila w kąpieli) i nagle litery zaczęły mi się rozmywać - tak jakby po bokach widzenia. Mrugam, trę i nic, tęcza po bokach mieni się i faluje. Zmierzyłam ciśnienie i szok, nawet nie chcę pisać ile było:(((((( na szczęście już ok, poleżałam, wzięłam proszka od bólu głowy i jest już dobrze. Ale jutro do lekarza!! mówię Wam najbardziej się bałam, że zemdleję, a jestem sama z dziećmi!

reklama
Nieprawdopodobne przeżycie dla tego co niedoświadczył tego. Dobrze, że już wszystko w porządku. Asjaa miałaś już tak kiedyś???

Do góry