Boze Ainah, strasznie mi przykro na szczescie wiem ze wszystkiemu mozna zapobiec lub zniwelowac konsekwencje reagujac w odpowiednim czasie dlatego nie martw sie tylko dzialaj

zobacz jakie Anka ma rezultaty

i teraz to i ja sie zmartwilam

moja matczyna intuicja mowi mi ze to ze Arlena ma katar 3 tygodnie to nieprawidlowe i moze miec konsekwencje straszne, ona tez sie nie przekreca niestety na plecki i ma w powazaniu swoje nozki..a jest starsza prawie miesiac, niestety na bilansie we wtorek i w piatek u lekarza stwierdzili ze jest wszystko ok, tu nie mam mozliwosci by pojsc do neurologa prywatnie ani do pediatry ani nic

wczoraj zmienilam nam lekarza(interniste bo do takiego sie chodzi) i od 1.06 mam mozliwosc do niego chodzenia, mam nadzieje ze on mnie nie zawiedzie, jakie cwiczenia stosujesz na Maksiu? Widzialas wczoraj na tvn rano byl program o masazu dla chlopca z porazeniem ktory dzieki temu zaczal sam sie poruszac, chcialam poczytac dla Arlenki o tym by moze jesli bylyby wskazowki troszke z nia pocwiczyc ale zapomnialam jak sie nazywal(grrrrr) wiem ze byl na litere T widziala moze to ktoras?
Hejcz troszke zazdroszcze

i wam i chlopakowi ze umie tak ladnie spiewac

ja bym chciala miec mozliwosc zostawienia Arlenki gdzies na moment ale nie ma co narzekac;> gorsza jest nieumiejetnosc spiewania hehe
Cwietka ja musze wspomniec ze nie moge sie nadziwic jak to jest ze Ty taka slomka.. a Ida taka kluska

niepamietam ile wazyla ale teraz w stosunku do Ciebie wyglada na duuuzaaa

dzis spogladalam na chudziutki stopki Arleny i porwnywalam w myslach ze stopkami Idowymi hehe bo mi sie przypomnialy

Wczoraj czytalam o katarze u niemowlat i alergii na gluten i weszlam na jakies forum gdzie dziewczyna zamiast sie wypowiedziec zaczela narzekac ze "matki sa nienormalne bo nie uzywaja poprawnie jezyka stosujac kretynskie zdrobnienia - sloiczek, zupka, stopka..." :O:O chyba sie zaliczam