reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam się i ja, zaspana zakatarzona jakaś taka niedobita...
Yvona też w środę startuję... ale żeśmy dzień wybrały na początek pracy - dzień dziecka...
bądź pewna dziecku nie będzie działa się krzywda - przecież nianię sprawdzałaś, a sama wypoczęta w pracy(od dzieci) powrócisz z dobrą ochotą i co wieczór będziesz miała powód do radochy z dzieciakami
Krolcia gratulacje na rocznicę! oby jeszcze duuuuuuuuużo latek w dobrym zdrowiu i wzajemnej miłośći
5miesięczniakom i półroczniakom też składam życzenia dużo zdrówka! jutro aż czwórka grudniówek ma półroczniaków a w poniedziałek my :) jakby zajrzały tutaj Antylopka, Kotkanadachu, Hejcz i Mississ im też się należy dużo buziaków na te pół roczku :D

reklama
Hejka!
Ja znów sama :-( bo Małżon remontuje to cholerne mieszkanie. Grrr! Mam wrażenie, że ten remont się nigdy nie skończy. W niedzielę mieliśmy jechać do znajomych na grilla, ale nie pojedziemy, bo trzeba będzie malować i kłaść panele :wściekła/y:

Yvona - nie martw się powrotem do pracy. Tak, jak Wrublik pisze - wrócisz do domu wypoczęta. Ja po weekendzie jestem zawsze masakrycznie zmęczona, a po poniedziałkowych zajęciach wracam jak nowo narodzona, chociaż to tylko 1,5 godzinki pracy.

Całusy dla wszystkich rocznicujących :-)

Któraś pisała o promocji w Biedronce, chyba Wrublik.
Byłam wczoraj i dziewczyny słoiczkowe gnajcie do Biedrony!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę się opłaca:szok::tak:!!!!!!!! Cena fajna i wybór spory! Ja mam zaopatrzenia spokojnie na trzy tygodnie!!:tak:

Krolcia u nas już prawie wszystko wykupione hehe, w ogóle ostatnio jak Biedronka robi jakieś promocje, to właściciele mniejszych sklepików przyjeżdżają raniutko i biorą jak leci, później to zostają ochłapy
a u mnie to jakieś zmęczenie materiału następuje, no i nadzieja że po zabiegu wszystko wróci do normy jakoś przygasła - nie uwierzycie - ja nadal krwawię... ponad miesiąc jutro będzie 5 tygodni... oby nie wylądować z powrotem w szpitalu, bo jak wychodziłam to już wyglądało że się "uszczelki wymieniły i przestanę przeciekać" widocznie nie całkiem...

Witam
wrublik kochana a Ty z kim zostawiasz dziewczyny? zdrówka jak najwięcej Ci zycze
mam sterte prasowania, powinnam cos gotowac a nie chce mi sie... sprzątać tez by sie przydało... ide cos porobie bo az wstyd

Witam:-)
Jasko usypia, Adasko konczy kolacje a ja sie zaraz zabieram za sterte prasowania:confused2:
Mielismy dzis przeboje kupkowe.Jas po dwoch dniach bez kupki postanowil cos wycisnac.Alez on plakal:no:Nie umial biedaczek wycisnac wiec ja go pod pache i do apteki.Tam mi podali czopek glicerynowy.Po jednym kolejna proba i to w meczarniach ze ja plakalam razem znim.Za kazda kupka strasznie sie meczyl.W koncu kupek bylo z szesc.Tak wiec wygralismy wojne kupkowa i Jasko szczesliwy:-)
Wrublik ty mnie kochana nie strasz!Cos te uszczelki nieszczelne:no:
Lece prasowac:tak:

Yvona ja zostawiam dziewczyny z babcią(moja teściowa) - najlepsza instytucja opiekuńcza jaką mogę sobie wymarzyć, co do niej to jestem pewna że dobrze mi dzieciaki dochowa, co do prasowania i sprzątania ja dziś wszystko olałam, mąż ma być szczęśliwy że mu ziemniaki starłam na bliny z mięskiem, idę mu jeszcze je usmażyć bo kolega ma zamiar wpaść na wyżerkę...
Asia a no nie szczelne, muszę chyba póki na gwarancji pojechać znowu wymienić... a tak na serio to jak do wtorku nie przestanę to dzwonię do gina, o co kaman

hej
wrublik, może będzie dobrze!! ja po łyżeczkowaniu długo krwawiłam.
spokój i cisza, widać wszyscy weekendują:))

reklama
Do góry