Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
1. ja to mam schizy takieeeech no mnie strasznie takie sytuacje dołują((...zaraz wszystko przekładam na siebie, teraz jak myślę że miałabym umrzeć to nie w tej kategorii że bym umarła ale że dzieci nie miałyby matki i nawet by mnie nie pamiętały,... och ludzie co za mysli...ale czasem tak mam, chyba każdy z nas.....:///
Wiesz z tą zazdrościa to tak sobie myslę że to może stąd teraz się wzięło bo ciągle teraz się zachwycamy tymi maluchami :"och jak pieknie siedzi", "och jak cudnie się śmieje" "och jaki zdolny, jaki sliczny..." etc... biedne te nasze starszaki hehe, czasem takim wie;kim koniem mi sie wydaje a jak pomyslę że ma niecałe 6 latek..to takie malutkie jeszcze dziecko...

A u nas wybór taki jak był tylko podwójny wrrrrrrr. Tzn. jeden deserek i jedna kaszka po 4 miesiacu...Obiadki dwa na krzyz po 6..dobrze, że ja obok mam rossmann. ale ja się przezucam juz na gotowanie słoiczki w razie W no i owcoki z nich..Któraś pisała o promocji w Biedronce, chyba Wrublik.
Byłam wczoraj i dziewczyny słoiczkowe gnajcie do Biedrony!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę się opłaca!!!!!!!! Cena fajna i wybór spory! Ja mam zaopatrzenia spokojnie na trzy tygodnie!!
![]()