reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cwietka
haha! bombowe nagranie :) az moj maz z drugiego pokoju sie smial karmiac jaska :) :)nie dziwie ci sie ze sie nie umiesz zloscic jak placze :) hehe tez chyba bym sie smiala :)

reklama
Nosz... Przed chwilą dzwoniła kobieta z czwartego już wydawnictwa. Zaraz prześle mi książkę Toma Clancy'ego - mam się zapoznać i jutro zadzwonić z informacją, na kiedy i za ile ją zrobię. Wszystko fajnie, tylko czemu akurat wszystko to spadło w jednym tygodniu?...

Bodzia - jakoś mi umknęły Twoje fotki - rewelacja :-) Zresztą Ty ostatnio w ogóle super wyglądasz, fryzura to tylko takie odświeżenie;-) Jak pisałaś wcześniej o tym kolorze co zamierzasz nałożyc - malina czy coś - to spodziewałam się jakiejś piorunującej czerwieni:-D
No, koniecznie napisz jak po wizycie;-)

Gwiazdeczka - ja się ograniczam do bobodentu i jakoś daje radę. Dziewczyny już podały właściwie wszystkie możliwości, jeśli będziesz podawac przeciwbólowy to coś z ibuprofenem, np. ibufen w płynie. Paracetamol jest słaby, a przy tym łatwo go przedawkowac, więc nie polecam.

Tunia - fajnie, że chrzciny się udały :-) Co do zmiany mleka - najczęściej robi się to tak jak napisałaś - zamieniając codziennie jeden posiłek.

Jeny już 8 miesiąc leci niektórym grudniaczkom
shocked.gif
, aż nie pojęte
no.gif
!!!
Krolcia - niektóre za tydzień zaczynają 9. :-D

Asjaa - co Ty masz z tym zębem??? Kanały czy co? Nie mogą ci tego zrobi raz a dobrze:confused2:

Ostatnia edycja:
Wypraszam sobie - żadna tam ze mnie sadystka. Ida za pomocą "rrrrrrr" nie płacze - ona się wkurza. Nie mogła dosięgnąć aparatu, więc był nerw. Ale fakt, że jej wściekłość wywołuje śmiech u całej rodziny - nie potrafimy jej brać na serio :-D

Ewa - masz tyle pracy na własne życzenie :-) W końcu sama wysłałaś ten tysiąc podań :-D

ja tylko na chwilę, jak będę mieć wolną chwilę to doczytam co napisałyście

mam pytanie:
jak się wprowadza mleko 2?

tak samo jak przy zmianie mieszanki; że systematycznie jeden posiłek zamieniam na mleko 2?
bo przecież pediatra nic mi nie mówi, a nam 7 m-c idzie, i co ile dni się zmienia kolejne posiłki mleczne z 1 na 2?

please o pomoc...

Ja nie pytałam nic pediatry,ona tez nie nie mówiła,zreszta i tak zmieniłam melko na 2 zanim poszłam do niej.A i jak kupiłam 2 to kończyła mi się jedynka i pomieszane dałam tylko 2 razy a później już 2 samą :

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czas zapierdziela jak zwariowany ....

sarka
zegar dzisiaj przyszedl do mnie :) postaram sie zaraz zabrac za szkic a jutro farbami domaluje :) troche lakieru i bedzie gotowe :)

maly sie zbudzil lecce do niego :*

Cwietka, no ja wiem, ale moja koleżanka powiedziała, że 2 mies. temu wysłała 100 podań (ja tylko 70) i NIKT jej nie odpowiedział. A ona jest naprawdę dobra...

No nic, kończę właśnie próbną korektę książki o jakimś agencie przemysłowym ;) Potem mam jeszcze 6 stron książki dla nastolatków i jakieś dwa fragmenty tłumaczone ze szwedzkiego i francuskiego. A na koniec muszę poczytać Clancy'ego, żeby jutro powiedzieć, czy to się do czegoś nadaje.

Mam nadzieję, że juto będzie padać, Pucek będzie spał, a ja zdążę nadrobić korektę do mojego wydawnictwa - choć po tej beletrystyce nie chce mi się wracać do politologii ;)

Cristalrose, ten ząbek, na który cierpiałam w maju został spacyfikowany i nie boli, a jest tylko do skończenia, czyli założenia plomby :rofl2: (tyle razy truty - nie ma prawa boleć). Boli mnie 8 do wyrwania i ostatnio ząbek z przodu!!!!:crazy::frown::growl: po prostu po ciąży moja szczęka nadaje się do wymiany!!! i ciśnienie też:crazy:

cwietka - super rrrrr:laugh2:

reklama
Tunia nie wiem czy pisałam...Super, że chrzciny udane :-)
Cristal ja tylko czekam na info, że Cyprian chodzi :-)
Ale luneło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyjechał szwagier z córką..Jego żona pojechała coś załatwiać...Hmmm...Pawels twierdził, że wyczuła, że jej nie lubie ..Tylko, że to ona mnie nie lubi..Ech dluga dyskisja..Ile razy ja juz próbowałam załagodzić ale wkońcu stwierdziłam, że mam to w nosie..Moge jej nawet nie lubic bez powodu..;-) Wazne, że sę umiem zachowac na poziomie :-)
Ja Michała lubie bardzo więc było milutko, kawa, harbata, ciastka, Filip wstał jakby specjanie dla wujka :-) Lolo tez się dośc fajnie zachowywał i przede wszystkim mnie sluchała jak mu zwracałam uwage ;-)
Sorki, że Was nie doczytam...

Do góry