• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Po jakim czasie od zwiększonej liczby kup idą zęby? Bo u nas dziś już czwarta się produkuje...:/ A żadnych śliwek ostatnio nie było :/
Dziwne to. Pucek ma co chwilę jakieś "symptomy" ząbkowania, a paszcza dalej pusta ;)

hej
cristal , ja też pamiętam:))

sarka - uszka czyste.

Ale nie uwierzycie, bo i ja nie wierzę!!!!!!!!Maciek ma OSPĘ:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:shit!!!!!!!!!!!!!!!!
Milena na razie nie.

cholera cholera, co za pech. A dziś pierwszy raz od początku urlopu wyszło słonko i jest bardzo ciepło. a własnie - może ktoś chce odkupić pieluchy do pływania:wściekła/y::wściekła/y::crazy: bo jak się można domyśleć, nam już się nie przydadzą :no:

Ewa a gdzie około podstawówki ;-) Jak sąsiadki dzieciaki chorowaly jak moj mial 3,5 miesiąca to lekarka stwierdziła, ze tylko pierś go uchroniła bo często u nas byli. Lolo mial 3,5 miesiaca. Koleżanki 5 letni syn własnie przeszedł. W każdym wieku można złapać a lekarka mowiła, że im wcześniej tym, PODOBNO, łagodniej. Takze jak najbardziej..Może gdzies na dworze było chore dziecko, mogło nie wiedziec o chorobie, i już.
Takze na ospe nie znasz dnia ani godziny :-p Tylko szkoda takiego maluszka strasznie :-(

Dziewczyny moja bratowa w końcu urodziła! po 3 tygodniach od terminu i po męczarniach jakie jej zafundowali w szpitalu w końcu zrobili cc. Wiktorek wazy 4850g i ma 62 cm:-) Wielki no nie?? W życiu by naturalnie nie urodziła... A co do szpitala i opieki to brak mi słów...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry