• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam:-)
U nas upal i szykujemy sie na basen:tak:Ale zeby wybrac sie z dwojka na basen to te szykowanie troche zajmuje:tak:A tu jeszcze gulasz zrobilam zeby obiad byl gotowy jak przyjdziemy no i oczywiscie obiadek dla lorda Jana:-D
Cristal wszystkiego naj i duzy buziak dla Cyprianka na 9 mies:tak:Alez ten czas leci:no:
Olcia milego wypoczynku i oby podroz odbyla sie bez przykrych niespodzianek;-)

Hej
U nas też kiepsko z pogodą:/
Mieliśmy w planach rodzinny spacer (mąż ma dzień wolny:szok:) i doopa:/
A teraz sobie siedzę wygodnie w moim nowym workowatym fotelu i popijam kawkę:-) Ehhh, czemu my go wcześniej nie kupiliśmy - jest genialny - mega wygodny (dla ciężarnej idealny), lekki, wszędzie się wciśnie, a Cypriano oszalał po prostu na jego punkcie:-D

Cristal pieluszki piękne fakt:tak: ale mnie się jednak wydaje, że dziecko ma za dużo między nogami.
Krolcia, tak się tylko wydaje :tak: Jak pampersa rozłożysz to też jest szeroki przecież. A szerokośc nie od pieluszki a od wkładów zależy. Używam mikrofibrowych lub bambusowych, są cieńsze od złożonej tetry, a bardziej chłonne w efekcie między nogami jest tyle co w pampersie. A te pieluszki na zdjęciach. to są takie wersje jeszcze węższe od pampersów :-) A chłoną ponoc super, dlatego takie drogie:baffled: Ja tych jeszcze nie próbowałam, ale opinie mają świetne:-)

Tak sobie przypomniałam, że Gufi dośc dawno nie było:?

Asia - dzięki!:-) Oj fakt, leci jak szalony:szok:

Cristal Wszystkiego najlepszego na 9m dla najstarszego naszego grudniaczka,dużo buziaków od cioci :-)

Ciekawe co u Tuni,Antylopki,Missiiss,Joamar cos nie ma ich ostatnio,pewnie zapracowane :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cristal ale chłopczak nam urósł! 9 miesięcy to już tak dużo... tyle samo co w brzusiu! niech mamusi przynosi same dobre wieści no i grzecznie i zdrowo niech się rozwija!
ech wygoniłam męża i starszą na zakupy, nie dali mi dziś pospać wrrrrrr....
u nas jeszcze słoneczko, ale też takie jakieś nie wyraźne, a sio chmury a sio!

Eh... Niby się cieszę, bo dzisiaj wieczór panieński mojej przyjaciółki, ale nerwa mam - Igor jedzie na noc z dziadkami i ciocią nad jezioro. Mąż juz wyjechał na kawalerskie a ja sama muszę małego wyprawić i tęsknię już :)
Mam nadzieję, że chociaż impreza nam się uda.
Buziaki dla Seniora Grudniaków :*

U nas dziś przemeblowanie - rozkręciłam już duże biurko z Frankowego pokoju, złożyłam stacjonarny komputer i rozłożyłam małe biurko - na laptopy. Na razie przerwa, bo Pucek śpi. Dzielnie mi asystował, bo wkrętak go zafascynował, no i z tego wszystkiego tak zasnął, że jeszcze nie jadł obiadu :/
Reszta domu ogarnięta, jeszcze tylko kurze w małym pokoju i odkurzanie. Uff... Chciałabym też uporządkować Frankowe ubrania, bo w komodzie się nie mieszczą, a wiele już jest za małych. No i odłożone trzeba do kolejnego worka spakować. Niedługo odwiedzają nas znajomi, którzy rodzą w grudniu i chyba im damy te worki i leżaczek, bo tylko się o nie potykamy :/

Cyprian ma 9 miesięcy? Matko... Kiedy ten czas mija?... Nigdy mi jeszcze miesiące tak szybko nie leciały, jak po porodzie...
Sto lat, Chłopczyku! :)

reklama
Cześć i czołem!
Dla Cypriana sto lat i sto całusów.
Cristal - gratuluję udanych zakupów. Pieluszki prześliczne :-) A fotel-worek również uwialbiam. To teraz musisz zajść w drugą ciążę, żeby z niego pokorzystać jak ciężarna :-D
Co z głosowaniem na Cypriana, bo dzisiaj nie znalazłam na stronie tego przycisku do głosowania. Skończyło się?

Gufi jest na wakacjach, ale fakt, że juz dawno wyjechała.

A u nas słoneczny dzień. Deszcz przespałam razem z Idą, więc nie mogę marudzić, że padało ;-)
A Małżón mi wczoraj zrobił niespodziankę i bez słowa uprzedzenia przyjachał do nas na wieś - miał spędzić weekend we Wro i grzecznie pracować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry